Uitvaartverzekering op maat

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering zijn er bepaalde zaken waar u aan moet denken. Om een uitvaartverzekering af te sluiten welke helemaal aan uw wensen voldoet zult u dus echt even de tijd moeten nemen. Voorheen sloot u een begrafenisverzekering af en wensen welke u destijds had vastgelegd werden nageleefd. Tegenwoordig veranderen de uitvaartwensen sneller en daar zijn de uitvaartverzekeraars ook op ingespeeld.

Yarden Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Als u tegenwoordig een uitvaartverzekering gaat afsluiten dan is deze een heel stuk flexibeler dan een aantal jaren geleden. U hoort ze ongetwijfeld langs komen op de radio de reclamespotjes van Yarden voor de “Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering”. Met deze uitvaartverzekering kunt u uw uitvaartwensen op ieder moment aanpassen. Door een dergelijke uitvaartverzekering af te sluiten hoeft u dus niet meteen alle uitvaartwensen voor uzelf duidelijk te hebben. Als uw wensen veranderen dan kunt u deze online aanpassen zodat u op ieder moment een uitvaartverzekering op maat heeft.

Monuta – Vrij te besteden bedrag

Ook zijn er uitvaartverzekeringen af te sluiten zoals bijvoorbeeld bij Monuta waar uw nabestaanden een vrij te besteden bedrag krijgen uitgekeerd. Met dit bedrag kunnen zijn extra producten en diensten inkopen voor uw uitvaart.

DELA Uitvaartplan Flexibel

Bij het Uitvaartplan van DELA stelt u zelf uw ideale uitvaartplan vast. Ook bij DELA bent u voor een vast bedrag verzekerd tegen de kosten van uw uitvaart en hebben uw nabestaanden daarnaast nog een vrij te besteden geldbedrag tot hun beschikking voor de extra diensten en producten.

Flexibele uitvaartverzekering

U ziet er zijn genoeg manieren om een uitvaartverzekering op maat af te sluiten. De uitvaartbranche staat niet stil en past zich op deze manier helemaal aan de wensen van de klant aan. Het maakt het voor u ook een heel stuk makkelijker om vandaag nog een uitvaartverzekering af te sluiten. U hoeft niet meer alle wensen meteen kenbaar te maken doordat deze op ieder moment zijn aan te passen.

Voor iedere uitvaartwens is tegenwoordig wel een passende verzekering te vinden en als deze er niet is dan kan de uitvaartverzekering op maat gemaakt worden.

DELA

9.0

review DELA

Verzekerd bedrag

€9.200

Leeftijd

30 jarige

9,58 p/m

Monuta

9.0

review Monuta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

11,87 p/m

Ardanta

8.3

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

13,84 p/m

PC Uitvaart

8.3

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

13,85 p/m