Over ons

Uitvaartdirekt.nl is opgericht in 2015 en heeft als doel om u als consument op een onafhankelijke manier de verschillende uitvaartverzekeraars te laten vergelijken. Het is voor u als consument vaak niet eenvoudig om van iedere uitvaartverzekeraar de voorwaarden en premies te vinden.

Wij geven op een eerlijke manier de voor- en nadelen van de desbetreffende verzekeraar aan. U kunt via onze website alles vinden over de verschillende uitvaartverzekeringen en uitvaartverzekeraars.

Over ons

Premies

Wij houden iedere dag de premies van de verzekeraars bij en indien nodig worden deze gewijzigd op onze website. U kunt zo op een eerlijke en onafhankelijke manier de uitvaartverzekeringen vergelijken en direct afsluiten.

Op Uitvaartdirekt.nl kunt u bovendien alles lezen wat met uitvaartverzekeringen en een uitvaart te maken heeft. Wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alles wat met de uitvaartbranche en de uitvaartverzekeringen te maken heeft.

Op deze manier is het voor u veel makkelijker om de verzekering af te sluiten die geheel aan uw wensen voldoet. Wij begrijpen maar al te goed dat het afsluiten van een uitvaartverzekering niet de meest leuke bezigheid is.

Wat doen wij?

Wij plaatsen de meest actuele informatie over uitvaartverzekeringen en alles wat daarbij komt kijken voor u online. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren zodat u snel en simpel de juiste uitvaartverzekering kunt afsluiten.

Uitvaartdirekt.nl aanvaardt echter geen aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden op de website. Als u meer informatie wilt over de desbetreffende verzekering dan kunt u doorklikken naar de uitvaartverzekeraar. Uitvaartdirekt.nl geeft zelf geen persoonlijk advies.

Wij vergelijken de voorwaarden en premies van onderstaande verzekeraars:

Verdienmodel
Vergelijken en afsluiten is kosteloos. Hoe komen we aan onze inkomsten? Als u bij ons een uitvaartverzekering afsluit, ontvangen wij van de aanbieder een vergoeding. Dit is voor iedere aanbieder hetzelfde bedrag. Door deze commissies kunnen wij onze diensten kosteloos blijven aanbieden. Uitvaartdirekt.nl is volledig onafhankelijk. De vergoeding zal nooit een rol spelen in de uitkomst van de vergelijker.

Onafhankelijk
Uitvaartdirekt.nl is niet verbonden aan welke verzekeraar dan ook. Daarom maakt het ons niet uit welke uitvaartverzekeraar u kiest.

Mocht u nog vragen hebben over onze website dan kunt u altijd het contact formulier invullen.

Bronnen:
De informatie op onze website komt uit de volgende bronnen:

Rijksoverheid
DELA.nl
Monuta.nl
a.s.r.nl

En de gespecialiseerde uitvaart bladen en landelijke kranten.

Uitvaartdirekt.nl is onderdeel van Interjoy en staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer: 66656443