Over ons

over onsUitvaartdirekt.nl is opgericht in 2015 en heeft als doel om u als consument op een onafhankelijke manier de verschillende uitvaartverzekeraars te laten vergelijken. Het is voor u als consument vaak niet eenvoudig om van iedere uitvaartverzekeraar de voorwaarden en premies te vinden. Wij geven op een eerlijke manier de voor- en nadelen van de desbetreffende verzekeraar aan. U kunt via onze website alles vinden over de verschillende uitvaartverzekeringen en uitvaartverzekeraars.

Premies

Wij houden iedere dag de premies van de verzekeraars bij en indien nodig worden deze gewijzigd op onze website. U kunt zo op een eerlijke en onafhankelijke manier de uitvaartverzekeringen vergelijken en direct afsluiten.

Op Uitvaartdirekt.nl kunt u bovendien alles lezen wat met uitvaartverzekeringen en een uitvaart te maken heeft. Wij proberen u zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alles wat met de uitvaartbranche en de uitvaartverzekeringen te maken heeft. Op deze manier is het voor u veel makkelijker om de verzekering af te sluiten welke geheel aan uw wensen voldoet. Wij begrijpen maar al te goed dat het afsluiten van een uitvaartverzekering niet de meest leuke bezigheid is.

[alert-success]Als u uitvaartverzekeringen wilt vergelijken dan kan dit hier.[/alert-success]
Wat doen wij?
Wij plaatsen de meest actuele informatie over uitvaartverzekeringen en alles wat daarbij komt kijken voor u online. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren zodat u snel en simpel de juiste uitvaartverzekering kunt afsluiten. Uitvaartdirekt.nl aanvaardt echter geen aansprakelijk voor eventuele onjuistheden op de website. Als u meer informatie wilt over de desbetreffende verzekering dan kunt u doorklikken naar de uitvaartverzekeraar. Uitvaartdirekt.nl geeft zelf geen persoonlijk advies.
Welke uitvaartverzekeraars vergelijken wij?
Wij vergelijken de grootste en de uitvaartverzekeraars met de meeste ervaring:

1. Monuta
2. DELA
3. Yarden
4. Ardanta
5. Nuvema
6. Klaverblad

Hoe vergelijken wij?
Het verzekerd bedrag van de uitvaart is €7000,-. De premie per maand is berekend voor de leeftijd van 18 jaar.

Mocht u nog vragen hebben over onze website dan kunt u altijd het contact formulier invullen.

Uitvaartdirekt.nl is onderdeel van Interjoy en staat ingeschreven bij het KVK onder nummer: 66656443