Uitvaartverzekering afsluiten

Wilt u snel een uitvaartverzekering afsluiten? Dan kunt u dit het beste online regelen. Het voordeel van het online afsluiten van de uitvaartverzekering is dat u zelf kunt vergelijken en kunt bepalen welke verzekering het beste bij u past. Tegenwoordig sluiten steeds meer mensen online een uitvaartverzekering af. Bij alle grote verzekeraars zoals: Monuta, Axent, DELA, Yarden, Ardanta en Nuvema kunt u online terecht voor uw uitvaartverzekering.

Offerte opvragen

Voor veel mensen blijft het vreemd… een offerte opvragen voor een uitvaartverzekering. U wilt natuurlijk niet teveel betalen voor de verzekering maar u wilt de begrafenis of crematie wel goed geregeld hebben. Door een offerte op te vragen ziet u precies wat u moet betalen aan premie voor de uitvaartverzekering.

Als u eenmaal weet voor welk bedrag u verzekerd wilt zijn dan kunt u verschillende offertes opvragen. U gaat de verzekeraars vergelijken en leest de offertes goed door. Als u een uitvaartverzekering heeft gevonden welke aan uw wensen voldoet en waar u ook nog een gunstige premie betaald dan kunt u deze afsluiten.

Voorwaarden

Bij het vergelijken van de offertes zult u extra aandacht moeten besteden aan de voorwaarden van de uitvaartverzekering. Door de voorwaarden goed te vergelijken komt u nooit voor verrassingen te staan als u eenmaal een uitvaartverzekering heeft afgesloten. De premie is natuurlijk belangrijk maar de premies tussen de verzekeraars zullen niet heel veel verschillen.

Bedenktijd

Door direct online een uitvaartverzekering af te sluiten bent u snel en op de goedkoopste manier verzekerd tegen de kosten van uw uitvaart. Tegenwoordig sluiten steeds meer mensen online een uitvaartverzekering af. Als blijkt dat u toch niet de juiste keuze heb gemaakt, dan kunt u de uitvaartverzekering altijd nog kosteloos opzeggen als u dit in de bedenktijd doet. De bedenktijd van een uitvaartverzekering is meestal 30 dagen. Omdat de bedenktijd per verzekeraar kan verschillen is het raadzaam om dit even goed na te lezen.

Wij adviseren om zo vroeg mogelijk een uitvaartverzekering af te sluiten. Hoe langer u wacht des te ouder u bent en hoe moeilijker en duurder het zal worden.

Monuta

9.0

review DELA

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

11,87 p/m

DELA

9.0

review DELA

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

12,44 p/m

Ardanta

8.3

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

13,84 p/m

PC Uitvaart

8.3

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

13,85 p/m