Uitvaartverzekering berekenen

Als u een uitvaartverzekering wilt afsluiten dan heeft u misschien al bepaalde wensen. Om deze wensen met betrekking tot uw uitvaart uit te laten voeren zult u allereerst deze wensen moeten vastleggen. Bij de meeste uitvaartverzekeraars kunt u dit online doen. Aan de hand van uw uitvaartwensen is het makkelijker om de kosten voor uw uitvaartverzekering te berekenen.

Uitvaartverzekering afsluiten

Een uitvaart kost nu eenmaal geld en de kosten voor een uitvaart stijgen jaarlijks. Een gemiddelde uitvaart kost tegenwoordig al snel 8000 euro. U kunt ervoor kiezen om zelf te sparen en hiermee de kosten voor uw uitvaart te betalen. Maar de meeste mensen sluiten toch een uitvaartverzekering af. Op deze manier zijn ze er zeker van dat de uitvaart geheel naar hun wensen zal worden uitgevoerd. We schreven al dat een gemiddelde uitvaart 8000 euro zal kosten. Als u dus extra wensen heeft zal dit uw uitvaart duurder maken.

Een begrafenis is vaak duurder dan een crematie. Dit heeft onder andere te maken met de grafrechten en de duurdere kist. Wilt u veel mensen uitnodigen of weinig? Wilt u meerdere volgauto’s? Allemaal dingen om over na te denken. Op deze manier kunt u uw uitvaartverzekering berekenen. U zult begrijpen dat hoe meer wensen u heeft hoe meer premie u maandelijks zult moeten betalen.

Uitvaartverzekering berekenen en vergelijken

Voordat het internettijdperk zijn intrede deed was het vergelijken van de uitvaartverzekeringen een behoorlijke klus waar veel tijd in ging zitten. Door het internet is ook het vergelijken van uitvaartverzekeringen er een stuk makkelijker op geworden. Als u maar weet wat uw wensen zijn.

Uitvaartverzekering vergelijken

Als u weet wat voor een uitvaart u wilt dan kunt u globaal de kosten berekenen. Het is dan ook belangrijk om de uitvaartverzekeringen te vergelijken. De voorwaarden en de premie verschilt namelijk bij iedere uitvaartverzekeraar. Verder zal niet iedere uitvaartverzekeraar een kapitaalverzekering aanbieden maar ook niet iedere uitvaartverzekeraar biedt een naturaverzekering aan. De uitvaartverzekeraars die actief zijn in Nederland zijn dit al vele jaren.

U weet dus dat u een uitvaartverzekering afsluit bij een verzekeraar met voldoende ervaring in de uitvaartbranche. Kijkt u eens bij de volgende uitvaartverzekeraars: Monuta, DELA, Yarden, Nuvema en Ardanta.
U ziet als u een uitvaartverzekering gaat afsluiten dan zult u even de tijd moeten nemen. U sluit deze verzekering maar éénmaal in uw leven af als u het goed doet.

Monuta

9.0

review Monuta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

11,87 p/m

DELA

9.0

review DELA

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

12,44 p/m

Ardanta

8.3

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

13,84 p/m

PC Uitvaart

8.3

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

13,85 p/m