Uitvaartverzekering vergelijken

Binnen 3 minuten de beste uitvaartverzekering vergelijken & afsluiten

 • Onafhankelijk vergelijken
 • Afsluiten bij betrouwbare uitvaartverzekeraars
 • Vergelijk de uitvaartverzekeringen op premie en voorwaarden

Uitvaartverzekering vergelijken

Uitvaartverzekering vergelijken

Binnen 3 minuten geregeld

Vergelijk de uitvaartverzekeringen op premie en voorwaarden.

Uitvaartverzekeringen vergelijken en direct afsluiten

 • Geldbedrag + Uitvaartverzorger
 • Complete uitvaart
 • Geldbedrag vrij besteedbaar
 • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Verzekerd bedrag i

€9.000,-
Ander verzekerd bedrag?

€7,96
Premie per maand

 • Geldverzekering
 • Geldbedrag vrij besteedbaar
 • Vrije keuze uitvaartverzorger
 • Altijd aanpasbaar

Verzekerd bedrag i

€9.200,-
Ander verzekerd bedrag?

€9,58
Premie per maand

Ardanta
 • Geldverzekering
 • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd
 • Vrije keuze uitvaartverzorger

Verzekerd bedrag i

€9.000,-

€13,32
Premie per maand

PC uitvaart
 • Geldverzekering
 • Onderdeel van Ardanta
 • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Verzekerd bedrag i

€9.000,-

€13,85
Premie per maand

Lifetri
 • Premie op basis van postcode
 • Vrije keuze uitvaartverzorger
 • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Verzekerd bedrag

€9.500,-

€14,19
Premie per maand

Vergelijking gecontroleerd op: 17 november 2022
De premies per maand zijn berekend voor een persoon van 25 jaar (01-01-1997)

Vergelijk uitvaartverzekeringen

U wilt uw uitvaartverzekering vergelijken en dat is een verstandige keuze. Want veel mensen sluiten nog steeds een verzekering voor hun uitvaart af bij de eerste de beste uitvaartverzekeraar. Of ze doen dat gemakshalve bij een verzekeringsmaatschappij bij wie ze ook andere verzekeringen hebben afgesloten.

Verschillende verzekeringen

Het is belangrijk om de juiste verzekeringen met elkaar te vergelijken. U kan kiezen voor de kapitaal-, natura-, natura sommenverzekering of voor de combinatie verzekering. We leggen u uit wat de kenmerken van deze verschillende verzekeringsproducten zijn. Gebruik vervolgens ons handige stappenplan.

Inhoud toon

Waarom iedereen een uitvaartverzekering zou moeten vergelijken

 • Meer dan 10 uitvaartverzekeraars in Nederland – de premies en voorwaarden lopen aanzienlijk uiteen!

 • Er zijn verschillende verzekeringsproducten met verschillende mogelijkheden.

Stappenplan uitvaartverzekeringen vergelijken

Wij hebben een stappenplan ontwikkelt. Maak daar ook gebruik van om de verschillende verzekeringen te vergelijken! Stap voor stap leggen we u uit welke keuzes u kunt maken en waar de meeste mensen in vergelijkbare situaties voor kiezen.

Wanneer kiest u voor welke uitvaartpolis? Welke dekking geeft voldoende garanties voor de toekomst? Hoe zit het met uw kinderen, laat u die meeverzekeren? Houd dit lijstje bij de hand als u straks een begrafenisverzekering samenstelt.

Waarom vergelijken?

 • Een gemiddelde uitvaart kost €8.000,-
 • Door te vergelijken kunt u veel geld besparen
 • Het verschil tussen de uitvaartverzekeraars qua premie en voorwaarden is vrij groot

1. Vergelijken van verschillende soorten verzekeringen

Uitvaartverzekering vergelijkenU zet nu uw eerste stap op weg naar de voor u beste uitvaartverzekering. Een uitvaartpolis kiezen moet niet al teveel keuzestress opleveren. Wilt u liever geld door de verzekeraar laten uitkeren bij overlijden? Dan kiest u voor de kapitaalverzekering. Als u liever uw nabestaanden in de toekomst ontzorgt, dan kiest u voor een natura uitvaartverzekering.

 • Kapitaal verzekering
 • Natura verzekering
 • Combinatie verzekering
 • Natura sommenverzekering

Met de natura verzekering worden de kosten voor een compleet dienstenpakket uitgekeerd (de te vergoede diensten en producten worden vooraf vastgelegd) en regelt de uitvaartonderneming alle zaken die bij een uitvaart komen kijken. U kan ook kiezen voor een combinatie (uitkeren in natura en kapitaal) of voor een natura sommenverzekering waarbij uw familie alle uitvaartkosten voorschiet en deze later mag declareren (tot aan een bepaald bedrag).

2. De dekking bepalen

dekking uitvaartverzekeringDe juiste dekking kiezen is een ander belangrijk onderdeel van het stappenplan. U heeft waarschijnlijk gekozen voor een bepaald type polis. Deze sluit perfect aan bij uw wensen en mogelijkheden. Nu kunt u kiezen voor de juiste dekking. Dat is bij een kapitaalverzekering lastiger dan bijvoorbeeld bij een natura verzekering. Met een kapitaalverzekering keert de verzekeraar een geldbedrag uit bij overlijden. Dit bedrag is onderhevig aan de inflatie en kan daarom in de toekomst te weinig blijken te zijn.

 • Kosten gemiddelde uitvaart: €8.000,-

Dit kan u echter voorkomen door een uitvaartverzekering met indexatie af te sluiten. Daar hangt ook een prijskaartje aan in de vorm van een hogere premie. Probeer een calculatie te maken van de mogelijke kosten van uw uitvaart in de toekomst. De kosten van een gemiddelde uitvaart bedraagt op dit moment ongeveer 8000 euro. Bij een natura polis is het wat eenvoudiger. Kies gewoon voor een pakket en bepaal alleen welke producten/diensten verzekerd moeten worden (basis, gemiddeld of uitgebreid).

3. Kinderen meeverzekeren

Uitvaartverzekering kind vergelijkenHet vergelijken van uitvaartverzekeringen kan erg gunstig zijn als u kinderen heeft of in de toekomst een gezin wilt stichten. Het is belangrijk om nu alvast te kiezen voor de juiste verzekeraar. Bij sommige verzekeraars kunnen kinderen gratis worden meeverzekerd, terwijl bij andere uitvaartverzekeraars dit niet mogelijk is.

4. Indexatie verzekerd bedrag

Bij stap 4 bepaald u of u het te verzekeren bedrag wilt laten indexeren. Want over een aantal zaken in het leven kunnen wij wél zeker zijn: We worden geboren en wij sterven, maar de kosten voor een crematie of begrafenis in de toekomst kunnen we niet voorspellen. Kiest u voor een natura uitvaartverzekering? Dan kan u deze stap overslaan.

 • Een uitvaartverzekering met indexatie: nooit onderverzekerd

Om te voorkomen dat de kosten voor een uitvaart in de toekomst onvoldoende gedekt zijn, kan u ervoor kiezen om het verzekerde bedrag te laten indexeren. Zo blijft het uit te keren kapitaal een gelijke trend houden met de inflatie. Met andere woorden: De verzekeraar stelt jaarlijks de dekking bij. Met een premie indexatie wordt het verzekerde bedrag dus jaarlijks iets hoger. Dat betekent ook dat u ieder jaar iets meer premie zal betalen.

5. De looptijd bepalen

Looptijd uitvaartverzekeringU bent nu bijna op het punt gekomen dat u een uitvaartverzekering gaat afsluiten. Toch moet u stap 5 nu niet overslaan. Want de keuze voor een looptijd bepaald in belangrijke mate de hoogte van uw premie. Wilt u een goedkope uitvaartverzekering afsluiten? Dan betekent dit in feite dat u kiest voor een levenslange looptijd.

 • Uitvaartverzekering met vaste looptijd van 10, 20 of 30 jaar

Dit lijkt de meest goedkope optie, maar stel dat u erg oud wordt, dan betekent dit dat u tot aan uw overlijden premie blijft betalen. Daarom kiezen de meeste mensen voor een vaste looptijd van bijvoorbeeld 30 jaar. Na die dertig jaar kunt u stoppen met premie betalen. Sluit u pas op oudere leeftijd een uitvaartverzekering af? Dan heeft dit consequenties voor de premie. U moet dan als het ware de jaren dat u onverzekerd was inhalen.

Koopsom vergelijken

Het is ook mogelijk om bij enkele verzekeraars een koopsom af te sluiten. Met een koopsom stort u eenmalig het gehele bedrag. Ook hierbij is het belangrijk om de verschillende koopsom polissen te vergelijken.

6. Kan de verzekering aangepast worden?

Een belangrijke en laatste stap is stap 6: Kan u bij de verzekeraar uw uitvaartverzekering aanpassen? Het kan natuurlijk zijn dat uw verzekering aangepast moet worden. Bijvoorbeeld omdat u gaat scheiden, u minder bent gaan verdienen en daarom nauwelijks meer kan voldoen aan uw betalingsverplichting of omdat de verzekering gewoon niet meer past bij uw wensen.

 • Is de uitvaartverzekering aanpasbaar?

Sommige verzekeraars stellen zich heel flexibel op terwijl weer andere uitvaartmaatschappijen weinig klantvriendelijk zijn. Ga daarom na in hoeverre het mogelijk is uw polis in de toekomst aan te passen! Want lang niet altijd is alles bij iedere verzekeraar aanpasbaar.

Goedkope uitvaartverzekering vergelijken

Er zitten behoorlijke verschillen tussen de uitvaartverzekeringen in de premie, maar ook in voorwaarden. U wilt waarschijnlijk de goedkoopste uitvaartverzekering afsluiten en om deze te vinden zult u wel even wat tijd moeten investeren. Als u eenmaal weet welke uitvaartverzekering u wilt afsluiten dan kunt u kijken welke uitvaartverzekeraar de voor u goedkoopste verzekering aanbiedt tegen de beste voorwaarden. Alleen om deze reden is het vergelijken al een verstandige keuze.

De 4 grootste uitvaartverzekeraars van Nederland zijn: Monuta, DELA en Ardanta. Ze bieden verschillende verzekeringsproducten aan en bovendien hanteren ze andere voorwaarden en premies.

Uitvaartverzekering vergelijken
Monuta uitvaartverzekering vergelijken

Bij Monuta kunt u terecht voor het afsluiten van een uitvaartverzekering, maar ook voor het laten verzorgen van uw uitvaart. De missie van Monuta is voor iedereen een afscheid met een goed gevoel mogelijk te maken. Met meer dan 90 jaar ervaring en 1,5 miljoen leden is dit één van de grootste uitvaartverzekeraars.

U kunt bij Monuta terecht voor de: kapitaal- en de combinatieverzekering.

DELA uitvaartverzekering vergelijken

DELA is opgericht in 1937 als begrafenisvereniging onder de naam ‘Draagt Elkanders Lasten’. Inmiddels is het een coöperatie met meer dan 3 miljoen leden. Buiten de zorg voor de overledene besteedt DELA ook veel zorg aan de nabestaanden. Een uitvaartverzekering is op maat samen te stellen.

U kunt bij DELA terecht voor de: kapitaal- en de combinatieverzekering.

Ardanta uitvaartverzekering vergelijken

Ardanta heeft als missie “helpen door te doen”. Ardanta is onderdeel van ASR Nederland en met meer dan 3 miljoen leden de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland. Met 50 jaar ervaring in de uitvaartverzekeringen is Ardanta de jongste verzekeraar. U kunt terecht bij Ardanta voor de: natura-, kapitaal- en sommenverzekering.

Hoe wordt de hoogte van de premie bepaald?

De kosten voor een uitvaart worden bepaald door de producten en diensten die geleverd en uitgevoerd worden. Deze kosten en risico’s zijn per verzekerde verschillend. De hoogte van de premie wordt dan ook aan de hand daarvan bepaald. Van welke factoren is uw premie afhankelijk?

Leeftijd
Als u op oudere leeftijd pas een uitvaartverzekering afsluit dan betaalt u veel meer premie dan wanneer u dezelfde verzekering op jonge leeftijd zou afsluiten. De kans dat u komt te overlijden is natuurlijk groter. Sluit daarom op zo’n jong mogelijk leeftijd een verzekering af. De premiekosten smeert u in dat geval uit over een langere periode.

Looptijd
Tot wanneer betaalt u premie? De looptijd bepaald ook in belangrijke mate de hoogte van de premie. Als u kiest voor een korte looptijd, dan rekent de verzekeraar per maand een hogere premie.

Type verzekering
De ene verzekering is nu eenmaal duurder dan de andere verzekering. Maak gebruik van onze vergelijker en kom er direct achter welke soort verzekering (natura, kapitaal, natura sommen of combinatie) de laagste verzekeringspremie oplevert.

Uitkering
En natuurlijk heeft de verzekerde, u in dit geval, zelf ook veel invloed op de hoogte van de premie. Neem bijvoorbeeld de hoogte van het uit te keren bedrag (bij een kapitaalverzekering of combinatieverzekering). Hoeveel geld krijgen uw nabestaanden uitgekeerd?

Premie uitvaartverzekering vergelijken

De premie is afhankelijk van de genoemde factoren en ondanks dat deze factoren bij vrijwel alle verzekeraars hetzelfde zijn loont het zeker om de premie te vergelijken. Uitvaartverzekeraars berekenen allemaal een andere prijs voor de verzekering. Vergelijk en u kunt tientallen euro’s op jaarbasis besparen.

Onverzekerd overlijden: Wat zijn de consequenties?

Een goede uitvaartverzekering vergelijking levert Nederlanders al snel een aanzienlijke premiebesparing op. Bent u op dit moment nog onverzekerd? Dan kan dat hele vervelende consequenties hebben en dan met name voor uw nabestaanden. Want stel dat u komt te overlijden, dan zijn de nabestaanden altijd verantwoordelijk voor het bekostigen van de uitvaart.

 • Als u zich niet verzekerd tegen de kosten van uw uitvaart dan zullen uw nabestaanden voor deze kosten opdraaien.

Een standaard uitvaart kost al gauw 8000 euro. Een fors bedrag en niet iedereen kan dit zomaar even betalen. Daarnaast moet er rondom een uitvaart nogal veel geregeld worden. Bij een natura uitvaartverzekering regelt de uitvaartverzorger alles voor de nabestaanden. En zij hoeven zich dan ook geen zorgen te maken over het vele regelwerk.

Aanvragen tijdens ziekte

Als u in de toekomst te maken krijgt met ziekte of een ernstige aandoening, dan kan het wel eens zo zijn dat u geen uitvaartverzekering meer kunt afsluiten. Een uitvaartverzekeraar hoeft namelijk niet zomaar elke nieuwe klant toe te laten. Iedere aanvraag wordt beoordeeld. Daarbij is de medische acceptatie een belangrijk onderdeel.

Medische acceptatie

Veel verzekeraars werken met een gezondheidsverklaring. Zonder een dergelijke verklaring in te vullen kunt u niet toegelaten worden. In sommige gevallen mag een verzekeraar uw aanvraag weigeren. Dat is het geval wanneer het risico op vroegtijdig overlijden (te) groot is. Sluit daarom bij gezondheid altijd een uitvaartverzekering af!

Soorten uitvaartverzekeringen vergelijken

vergelijkenBij het vergelijken van uitvaartverzekeringen zult u eerst moeten bepalen welk type uitvaartverzekering de voorkeur heeft. Het komt erop neer dat u kan kiezen voor een verzekering die geld uitkeert bij overlijden (kapitaalverzekering). Of voor een verzekering die de uitvaart in natura vergoedt (natura verzekering).

Bij een kapitaalverzekering keert de verzekeraar een vast bedrag uit terwijl met de naturaverzekering een vergoeding voor een uitvaartpakket wordt aangeboden. Hieronder komt u er achter welke verzekering bij u past. En ook wat de voordelen en nadelen van deze verschillende uitvaartverzekeringen zijn. Met deze uitleg kunt u uw uitvaartverzekering vergelijken en de verzekering afsluiten welke het beste bij u past.

Kapitaal uitvaartverzekering vergelijken

De kapitaalverzekering wordt afgesloten door consumenten die liever een geldbedrag ontvangen bij overlijden. Bij een kapitaalverzekering verzekerd u in principe een geldbedrag. Stel dat u komt te overlijden, dan kunnen uw nabestaanden dit bedrag gebruiken voor het samenstellen van een uitvaart met de daarbij behorende diensten en producten.

Voordelen:
Het grootste voordeel van de kapitaalverzekering is dat de nabestaanden de vrijheid hebben het geld naar eigen wens en inzicht te besteden.

Nadelen:
Dat voordeel kan ook een nadeel zijn. Als de overledene niets van te voren heeft vastgelegd, dan moeten de nabestaanden het e.e.a. zelf regelen. Misschien komt de uitvaart dan wel totaal niet in de buurt van uw voorkeur en wensen. Een ander nadeel van de kapitaalverzekering kan zijn dat met het uitgekeerde bedrag mogelijk de toekomstige kosten niet meer dekkend zijn i.v.m. de inflatie. Dit kan u echter voorkomen met een verzekering met indexatie. Logischerwijs betaalt u dan ook een hogere premie.

Natura uitvaartverzekering vergelijken

De natura uitvaartverzekering (ook wel de natura uitvaartpolis genoemd) wordt van alle verzekeringsvormen het meest afgesloten. Bij deze uitvaartverzekering wordt er geen geldbedrag uitgekeerd. De uitvaart zal worden verzorgd door de uitvaartverzekeraar of uitvaartverzorger. U heeft bij het afsluiten van de uitvaartverzekering al laten vastleggen welke diensten en producten opgenomen worden in het uitvaartpakket.

Standaard in het pakket:
Sluit u de natura uitvaartverzekering af, dan is er altijd een scala aan diensten/producten standaard verzekerd. Dit pakket kunt u naar wens uitbreiden. Standaard is verzekerd: De verzorging én het vervoer van de overledene, alle (wettelijke) formaliteiten die plaats moeten vinden na het overlijden en bij de uitvaart, en tot slot natuurlijk de persoonlijke begeleiding door de uitvaartverzorger. Naar wens kan het pakket uitgebreid worden met extra diensten en producten.

Voordelen:
Ook al heeft de kapitaalverzekering ook zo zijn voordelen, toch kiezen de meeste Nederlanders nog altijd voor de natura uitvaartpolis. En als we dan toch onze mening mogen geven: Meestal heeft deze verzekering ook onze voorkeur! Want niet alleen worden de nabestaanden in vrijwel al het regelwerk ontlast (dit is immers de taak van de uitvaartverzorger), ook is de natura uitvaartverzekering zeer waardevast. U verzekerd zich voor een vast bedrag per maand voor de kosten van een uitvaart. Zelfs al mochten de producten en diensten in de toekomst duurder worden, dan nog worden deze kosten volledig gedekt.

Nog een voordeel kan zijn dat de nabestaanden ontlast worden van het regelwerk, hoewel dit ook weer een nadeel kan zijn. Er is weinig keuzevrijheid gezien dit van tevoren vastgelegd is. Maar of dit nou een voordeel of nadeel is verschilt per persoon.

Nadelen:
Dit type verzekering heeft eigenlijk weinig nadelen. Een klein nadeel kan zijn dat de nabestaanden vrijwel geen keuzevrijheid hebben. Alles ligt immers vast.

Natura sommenverzekering

Toch wel een vreemde eend in de bijt is de natura sommenverzekering. Anders dan de naam van deze verzekering doet vermoeden, krijgen de nabestaanden géén geldbedrag door de verzekeraar uitgekeerd. Hoe het dan werkt? Indien u komt te overlijden moeten de nabestaanden zelf de kosten van de uitvaart vooruit betalen. Deze kosten kunnen nadien gedeclareerd worden bij de verzekeringsmaatschappij.

Uw familie mag overigens het verzekerde bedrag niet besteden aan iets anders dan aan de uitvaart. Conclusie: Bij de natura sommenverzekering keert de verzekeraar geen geld uit. Ook worden, anders dan de naam doet vermoeden, de diensten en producten niet in natura gedekt. De verzekering is nog het beste te vergelijken met de kapitaal uitvaartverzekering.

Voordelen:
Uw nabestaanden kunnen de uitvaart zelf vormgeven. De kosten daarvan worden gegarandeerd gedekt tot aan het verzekerde bedrag.

Nadelen:
De nabestaanden moeten zelf een aanzienlijk bedrag voorschieten. Het is natuurlijk de vraag of uw nabestaanden tegen die tijd voldoende kapitaalkrachtig zijn. Tip: Overleg altijd met uw familie en bekijk wat voor hen mogelijk is. Een ander nadeel van de natura sommenverzekering is dat de achterblijvers na uw overlijden alles zelf moeten regelen. Met een natura uitvaartverzekering is dat niet het geval, daar de uitvaartverzorger alle taken op zich neemt.

Combinatieverzekering

Uiteindelijk blijft er nog 1 verzekering over die het beste van twee werelden verenigt: De combinatieverzekering. De allerbeste eigenschappen van zowel de natura- als de kapitaalverzekering worden hiermee gecombineerd. Zo ontvangen de nabestaanden een uitkering in natura én tevens in de vorm van een geldbedrag. De combinatieverzekering is een flexibele verzekeringsvorm, want verzekerden kunnen helemaal zelf bepalen welk gedeelte van de uitvaart in natura of in geld wordt uitgekeerd.

Voordelen:
Redelijk waardevast, want een gedeelte van de kosten wordt in de toekomst gegarandeerd uitgekeerd in natura. Tip: Ga vooraf na welke kosten bij een uitvaart het meest onderhevig zijn aan de inflatie en laat deze producten/diensten in natura verzekeren. De rest laat u uitkeren in de vorm van kapitaal dus een geldbedrag.

Nadelen:
Omdat de verzekering de beste eigenschappen van 2 polissen combineert, zijn er vanzelfsprekend ook enkele nadelen. Zo moeten uw nabestaanden nog zelf het e.e.a. regelen. Tevens stijgen de uitvaartkosten in de toekomst. Is de uitkering in de vorm van kapitaal in de toekomst nog voldoende om bepaalde kosten te dekken?

Overstappen uitvaartverzekeraar

Consumenten blijven vaak trouw aan hun huidige uitvaartverzekeraar. Overstappen naar een andere verzekeraar kan echter wel degelijk lonen. Zo kan het zijn dat u ontevreden bent over de premie of dat de verzekeraar plotseling zijn voorwaarden heeft gewijzigd. In dat laatste geval mag u altijd overstappen zonder bijkomende kosten. In andere gevallen is het mogelijk dat u de verzekering afkoopt. Toch is het overstappen naar een andere uitvaartverzekeraar lang niet altijd nodig. Zo kunt u ervoor kiezen om de huidige verzekering te laten doorlopen maar de premiebetaling te stoppen. We noemen dat ook wel ‘premievrij’ maken.

Uitvaartverzekering afkopen

Het afkopen van uw verzekering is ook zeker mogelijk. Door uw uitvaartverzekering af te kopen, neemt u voorgoed afscheid van de uitvaartverzekeraar. De polis wordt ontbonden en u stopt met de premiebetalingen. De verzekeraar keert na het afkopen een bepaald bedrag uit. Echter is het wel zo dat dit kapitaal vele malen lager is dan het bedrag dat u in de loop van de jaren heeft opgebouwd. Het afkopen van een uitvaartverzekering is onvoordelig. De (lopende) uitvaartverzekering alleen premievrij maken en u ergens anders te laten bijverzekeren is de beste keuze. Ook in dat geval is het goed vooraf de uitvaartverzekering goed te vergelijken.

Vergelijken bij Independer en de Consumentenbond

Voor het vergelijken van uitvaartverzekeringen kon u vroeger terecht bij Independer en de Consumentenbond. De Consumentenbond heeft de laatste vergelijking gemaakt in februari 2016. Voor Independer is het ook weer enige jaren geleden dat zij de laatste uitvaartverzekeringen hebben vergeleken.

De reden dat Independer is gestopt met het vergelijken en afsluiten van uitvaartverzekeringen is dat de wetgeving in 2014 is aangepast. Independer maakte een vergelijking op basis van de persoonsgegevens van de bezoekers. Aan de hand van deze gegevens bemiddelde Independer voor de bezoeker. Zij ontvingen hier een vergoeding voor. Het bemiddelen is met de wetswijziging verboden waardoor het aanbieden en vergelijken voor Independer niet meer kostendekkend was.

Op Uitvaartdirekt.nl kunt u wel een vergelijking maken omdat wij geen persoonsgegevens nodig hebben en ook niet bemiddelen tussen de klant en de uitvaartverzekeraar.

Conclusie: Uitvaartverzekering vergelijken loont

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering moet u vooraf goed weten wat uw wensen zijn.

Wilt u een geldbedrag opbouwen waarmee uw nabestaanden uw uitvaart kunnen regelen? Dan zou de kapitaal verzekering hiervoor in aanmerking komen. Of verzekert u zich voor de producten en diensten door middel van de natura verzekering.

Welke keuze u ook maakt zorg ervoor dat u de voor- en nadelen goed doorneemt. Wij hopen dat alles over uitvaartverzekering vergelijken nu duidelijk is en dat u weet dat het loont.

Uitgebreid uitvaartverzekering vergelijken

Monuta

9.0

review Monuta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

25 jarige

7,96 p/m

DELA

9.0

review DELA

Verzekerd bedrag

€9.200

Leeftijd

25 jarige

9,58 p/m

Ardanta

8.3

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

25 jarige

13,32 p/m

PC Uitvaart

8.3

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

25 jarige

13,85 p/m