Uitvaartverzekering vergelijken 2024

Uitvaartverzekering vergelijken? Vergelijk gratis de uitvaartverzekeringen op basis van premie, looptijd en dekking en kies eenvoudig de beste uitvaartverzekering van 2024.

 • Eenvoudig onafhankelijk vergelijken
 • De beste verzekeringen voor de laagste premie
 • Kies de verzekering in het overzicht die het beste bij u past
Uitvaartverzekering vergelijken

Uitvaartverzekering vergelijken juli 2024

 • Geldbedrag + Uitvaartverzorger
 • Complete uitvaart
 • Geldbedrag vrij besteedbaar
 • Kinderen tot 18 jaar gratis

Verzekerd bedrag

€9.500,-
Dienstenpakket €2.500 + €7.000 vrij te besteden
Ander verzekerd bedrag?

7,36
Premie per maand

 • Geldbedrag vrij besteedbaar
 • Altijd aanpasbaar
 • Kinderen tot 25 jaar verzekerd met korting

Verzekerd bedrag

€9.500,-
Dienstenpakket €6.750 + €2.750 vrij te besteden
Ander verzekerd bedrag?

9,22
Premie per maand

a.s.r.
 • Geldverzekering
 • Kinderen tot 18 jaar gratis
 • Vrije keuze uitvaartverzorger

Verzekerd bedrag

€9.500,-

€ 10,88
Premie per maand

Twenthe
 • Natura sommen
 • Vrije keuze uitvaartverzorger
 • Kinderen tot 18 jaar gratis

Verzekerd bedrag

€9.500,-

€ 12,44
Premie per maand

 • Geldbedrag vrij besteedbaar
 • Geld verzekering

Verzekerd bedrag

€9.500,-
9.500 vrij te besteden
Ander verzekerd bedrag?

12,48
Premie per maand

DLE
 • Geldverzekering
 • Geldbedrag vrij besteedbaar
 • Termijn: Levenslang

Verzekerd bedrag

€9.500,-

€ 14,92
Premie per maand

Vergelijking gecontroleerd op: donderdag 18 juli 2024
De premies per maand zijn berekend voor een persoon van 28 jaar (01-01-1996)

Waarom uitvaartverzekeringen vergelijken via Uitvaartdirekt.nl?

Inhoud toon

Waarom een uitvaartverzekering vergelijken?

Door het vergelijken van de uitvaartverzekeringen sluit u de verzekering af met de laagste premie, beste dekking voor een begrafenis of crematie en komen uw nabestaanden niet voor vervelende verrassingen te staan.

Met een eenvoudige vergelijking via onze site bespaart u niet alleen op de premie, maar bespaart u ook tijd omdat u niet zelf bij alle uitvaartverzekeraars een offerte hoeft op te vragen. Dankzij de gratis vergelijking sluit u de verzekering af waarmee uw uitvaart verzorgd wordt zoals u het wenst.

 • Een gemiddelde uitvaart kost € 8.000,-
 • Door te vergelijken kunt u veel geld besparen
 • Het verschil tussen de uitvaartverzekeraars qua premie en polisvoorwaarden is vrij groot

Hoe vergelijkt u een uitvaartverzekering?

U kunt een vergelijking maken als u goed weet waarop te letten. De premie vergelijken is verleidelijk, maar pas interessant indien de dekkingsgraad aansluit bij uw uitvaartwensen.

Ga dus niet direct op de goedkoopste verzekering af. Zorg er voor dat u eventuele kinderen kunt meeverzekeren en dat het verzekerde bedrag aansluit bij de uitvaart die u voor ogen heeft.

Hoe zit het met de nabestaandenzorg, de keuze voor een uitvaartverzorger, is het vrij te besteden bedrag hoog genoeg of moet u nog een aanvullende verzekering afsluiten?

Daarnaast kunt u vergelijken op basis van de looptijd, de dekkingsgraad en het type uitkering (natura of kapitaal).

Om de beste uitvaartverzekering af te sluiten is het volgen van een stappenplan essentieel. In ons stappenplan ziet u factoren waarop te letten.

Uitvaartverzekering vergelijken in 6 stappen

Met het onderstaande stappenplan vergelijkt u op de juiste manier de uitvaartverzekeringen.

1. Vergelijk de verschillende soorten uitvaartverzekeringen

Uitvaartverzekering vergelijkenU zet nu uw eerste stap op weg naar de voor u beste uitvaartverzekering. Een uitvaartpolis kiezen moet niet al teveel keuzestress opleveren.

Wilt u liever geld door de verzekeraar laten uitkeren bij overlijden? Dan kiest u voor de kapitaalverzekering. Als u liever uw nabestaanden in de toekomst ontzorgt, dan kiest u voor een natura uitvaartverzekering.

U heeft de keuze uit de volgende verzekeringen:

 • Kapitaalverzekering
 • Naturaverzekering
 • Combinatieverzekering
 • Natura sommenverzekering

Met de natura verzekering worden de kosten voor een compleet dienstenpakket uitgekeerd (de te vergoede diensten en producten worden vooraf vastgelegd) en regelt de uitvaartonderneming alle zaken die bij een uitvaart komen kijken.

U kunt ook kiezen voor een combinatie (uitkeren in natura en kapitaal) of voor een natura sommenverzekering waarbij uw familie alle uitvaartkosten voorschiet en deze later mag declareren (tot aan een bepaald bedrag).

2. De dekking bepalen

dekking uitvaartverzekeringDe juiste dekking voor uw uitvaart kiezen is een ander belangrijk onderdeel. U heeft waarschijnlijk gekozen voor een bepaald type polis. Deze sluit perfect aan bij uw wensen en mogelijkheden. Nu kunt u kiezen voor de juiste dekking.

Dat is bij een kapitaalverzekering lastiger dan bijvoorbeeld bij een natura verzekering. Met een kapitaalverzekering keert de verzekeraar een geldbedrag uit bij overlijden. Dit bedrag is onderhevig aan de inflatie en kan daarom in de toekomst te weinig blijken te zijn.

Dit kunt u echter voorkomen door een uitvaartverzekering met indexatie af te sluiten. Hierbij zal de premie iets mee stijgen met de inflatie waardoor u nooit onderverzekerd raakt.

Probeer een calculatie te maken van de mogelijke kosten van uw uitvaart. Wilt u begraven of gecremeerd worden? De kosten voor een begrafenis zijn over het algemeen hoger dan voor een crematie.

De kosten van een gemiddelde uitvaart bedragen op dit moment ongeveer € 8.000,-.

Bij een natura polis is het wat eenvoudiger. Hierbij zullen de producten en diensten voor uw uitvaart altijd zijn gedekt.

De meest afgesloten uitvaartverzekering is de combinatie verzekering, hierbij zijn de producten en diensten net als bij de natura verzekering gedekt, maar er zal ook een vrij te besteden geldbedrag worden uitgekeerd.

3. Premies vergelijken

Bij het vergelijken van de uitvaartverzekeringen zal de premie het eerste zijn wat u opvalt. De maandelijkse kosten die u betaalt zijn van enkele factoren afhankelijk. Nu u weet welk type uitvaartverzekering u wilt afsluiten kunt u de uitvaartverzekeraars op premie vergelijken.

De premie is afhankelijk van uw leeftijd, de looptijd, de dekking en het soort verzekering dat u afsluit.

Tip: Vergelijk de uitvaartverzekeringen op de totale kosten. Dit doet u door de maandpremie te vermenigvuldigen met de looptijd. Op deze manier komt u de totale premie te weten.

4. Polisvoorwaarden

Uitvaartverzekering kind vergelijkenBij het vergelijken is het belangrijk om de voorwaarden van de uitvaartverzekering goed door te nemen. Kunt u uw kinderen gratis meeverzekeren? Bij enkele uitvaartverzekeraars kunt u uw kinderen tot het 18e of 21e levensjaar gratis meeverzekeren op uw uitvaartpolis.

Bekijk ook wat de mogelijkheden zijn als u de uitvaartpolis later zou willen afkopen.

5. De looptijd bepalen

Looptijd uitvaartverzekeringU bent nu bijna op het punt gekomen dat u zich gaat verzekeren. De looptijd bepaalt in belangrijke mate de hoogte van uw premie. Wilt u een lagere maandpremie? Dan betekent dit in feite dat u kiest voor een levenslange looptijd.

Dit lijkt de meest goedkope optie, maar stel dat u erg oud wordt, dan betekent dit dat u tot aan uw overlijden premie blijft betalen. Daarom kiezen de meeste mensen voor een vaste looptijd van bijvoorbeeld 30 jaar.

Na die dertig jaar kunt u stoppen met premie betalen. Sluit u pas op oudere leeftijd een uitvaartverzekering af? Dan heeft dit consequenties voor de premie. U moet dan als het ware de jaren dat u onverzekerd was inhalen.

6. Afsluiten

Nu u weet wat voor u de beste en mogelijk de goedkoopste uitvaartverzekering is, kunt u deze gaan afsluiten. U sluit de verzekering als volgt af:

 • U vult uw persoonlijke gegevens en bankrekening in
 • U kunt aangeven voor welke looptijd u kiest en in welke termijnen u betaalt
 • U zult enkele vragen moeten beantwoorden voor de medische acceptatie
 • U kunt de aanvraag nu afronden
 • Uw aanvraag zal worden beoordeeld

In de meeste gevallen zal de beoordeling geen probleem vormen voor het afsluiten van de verzekering. Na de beoordeling krijgt u automatische bericht van de verzekeraar dat u verzekerd bent.

Wat dekt een uitvaartverzekering?

Een uitvaartverzekering dekt de kosten van een begrafenis of crematie na overlijden. U moet hierbij denken aan de verzorging van de overledene, het vervoer, de uitvaart, rouwkaarten, de grafkosten of de crematie, de catering en de uitvaartverzorger.

De verschillende soorten uitvaartverzekeringen bieden allen op een andere manier een dekking voor uw uitvaart. In het overzicht hieronder ziet u de verschillen qua dekking voor de natura-, kapitaal- en combinatieverzekering.

Natura Kapitaal Combinatie
Keuzevrijheid voor nabestaanden
Keert een geldbedrag uit aan nabestaanden Gedeeltelijk
Verzekering met indexatie
Uitkering in diensten en producten
Uitvaart wordt geregeld
Uitvaartwensen vooraf vastleggen

Goedkoopste uitvaartverzekeringen

Er zitten behoorlijke verschillen tussen de uitvaartverzekeringen in de premie, maar ook in voorwaarden. U wilt waarschijnlijk de goedkoopste afsluiten en om deze te vinden zult u wel even wat tijd moeten investeren.

Als u eenmaal weet welke uitvaartverzekering u wilt afsluiten dan kunt u kijken welke uitvaartverzekeraar deze voordelig aanbiedt tegen de beste voorwaarden.

Welke uitvaartverzekeraars kunt u vergelijken?

De grootste uitvaartverzekeraars van Nederland zijn: Monuta, DELA, a.s.r., Twenthe, Lifetri uitvaartverzekering en De Laatste Eer. Deze verzekeraars kunt u onafhankelijk vergelijken op de polisvoorwaarden en premie.

Alle aanbieders

Monuta

U kunt bij Monuta terecht voor de: combinatieverzekering.

Monuta

Lees meer

DELA

U kunt bij DELA terecht voor de: kapitaal- en de combinatieverzekering.

DELA

Lees meer

a.s.r.

U kunt bij a.s.r. terecht voor de: geldverzekering.

a.s.r.

Twenthe

U kunt bij Twenthe terecht voor de: kapitaalverzekering.

Twenthe

Lifetri

U kunt bij Lifetri terecht voor de: naturaverzekering.

Lifetri

de laatste eer

U kunt bij DLE terecht voor de: kapitaalverzekering.

De Laatste Eer

Overstappen van uitvaartverzekering

U kunt ook een overstap maken naar een andere uitvaartverzekeraar. U zegt dan de uitvaartverzekering eerst op en sluit daarna de nieuwe verzekering af. U kunt de lopende uitvaartverzekering afkopen of stopzetten.

Redenen om over te stappen:
Er zijn meerdere redenen om over te stappen naar een andere verzekeraar:

 • Goedkopere premie bij een andere verzekeraar
 • Overstappen van een kapitaal- naar een natura verzekering
 • U wilt een hogere dekking van uw uitvaartpolis
 • Er zijn veranderingen in uw persoonlijke situatie, gezinsuitbreiding of uw partner is overleden

Hoe wordt de hoogte van de premie bepaald?

De kosten voor een uitvaart worden bepaald door de producten en diensten die geleverd en uitgevoerd worden. Deze kosten en risico’s zijn per verzekerde verschillend. De hoogte van de premie wordt dan ook aan de hand daarvan bepaald. Van welke factoren is uw premie afhankelijk?

Leeftijd

Als u zich op latere leeftijd wilt verzekeren dan betaalt u veel meer premie dan wanneer u dezelfde verzekering op jonge leeftijd zou afsluiten. De kans dat u komt te overlijden is natuurlijk groter. Sluit daarom op zo’n jong mogelijke leeftijd een begrafenisverzekering af. De premiekosten smeert u in dat geval uit over een langere periode.

Looptijd

Tot wanneer betaalt u premie? De looptijd bepaald ook in belangrijke mate de hoogte van de premie. Als u kiest voor een korte looptijd, dan rekent de verzekeraar per maand een hogere premie.

Type verzekering

De ene verzekering is nu eenmaal duurder dan de andere verzekering. Maak gebruik van onze vergelijker en kom er direct achter welke soort verzekering (natura, kapitaal, natura sommen of combinatie) de laagste verzekeringspremie oplevert.

Dekking

En natuurlijk heeft de verzekerde, u in dit geval, zelf ook veel invloed op de hoogte van de premie. Neem bijvoorbeeld de hoogte van het uit te keren bedrag (bij een kapitaalverzekering of combinatieverzekering). Hoeveel geld krijgen uw nabestaanden uitgekeerd, u wilt immers dat ze volledig ontzorgd zijn. Hoe hoger de dekking hoe meer premie u gaat betalen.

Kosten per uitvaartverzekeraar

Als u een uitvaartverzekering afsluit dan betaalt u bij de meeste verzekeraars distributiekosten. De distributiekosten worden verwerkt in de premie, dus deze kosten hoeft u niet direct te betalen.

Uitvaartverzekeraar Distributiekosten
Monuta € 84,-
DELA € 19,20
a.s.r. € 21,-
Twenthe € 24,-
De Laatste Eer Assen € 16,-

Looptijd uitvaartverzekering

De looptijd van de verzekering bepaalt de hoogte van de maandelijkse premie. De minimale looptijd is 10 jaar en de maximale tot aan uw overlijden. Hoe korter de looptijd, hoe hoger de premie.

Verzekeraar Looptijd
Monuta Tot overlijden
DELA Tot 65e jaar of overlijden
a.s.r. Eigen keuze
Twenthe Eigen keuze
De Laatste Eer Assen 10, 20, 30, 90e levensjaar of overlijden

Maximale leeftijd per uitvaartverzekeraar

Uitvaartverzekeraars hanteren een leeftijdsgrens tot wanneer u een uitvaartverzekering kunt afsluiten. De reden is dat boven een bepaalde leeftijd het risico om vervroegd te moeten uitkeren door de verzekeraar erg groot is. Als u geen verzekering meer kunt afsluiten vanwege uw leeftijd dan is het alternatief een uitvaartdeposito.

Verzekeraar Leeftijdsgrens
Monuta 75 jaar
DELA 75 jaar
Twenthe 75 jaar
a.s.r. 76 jaar
De Laatste Eer Assen Alle leeftijden

Goedkoopste uitvaartverzekering per leeftijdsklasse

Leeftijd Premie per maand Verzekeraar Verzekerd bedrag
18 – 25 jaar € 5,58 – € 6,68 Monuta € 9.500,-
26 – 40 jaar € 6,87 – € 11,45 Monuta € 9.500,-
41 – 55 jaar € 11,90 – € 20,64 Monuta of DELA € 9.500,-
56 – 65 jaar € 21,51 – € 32,35 DELA € 9.500,-

Soorten uitvaartverzekeringen vergelijken

vergelijkenBij het vergelijken van uitvaartverzekeringen zult u eerst moeten bepalen welk type uitvaartverzekering de voorkeur heeft. Het komt erop neer dat u kan kiezen voor een verzekering die geld uitkeert bij overlijden (kapitaalverzekering). Of voor een verzekering die de uitvaart in natura vergoedt (natura verzekering).

Bij een kapitaalverzekering keert de verzekeraar een vast bedrag uit, terwijl met de naturaverzekering een vergoeding voor een uitvaartpakket wordt aangeboden. Hieronder komt u er achter welke verzekering bij u past. En ook wat de voordelen en nadelen van deze verschillende uitvaartverzekeringen zijn.

Kapitaal uitvaartverzekering

De kapitaalverzekering wordt afgesloten door consumenten die liever een geldbedrag ontvangen na overlijden. Bij een kapitaalverzekering verzekert u in principe een geldbedrag. Stel dat u komt te overlijden, dan kunnen uw nabestaanden dit bedrag gebruiken voor het samenstellen van een uitvaart met de daarbij behorende diensten en producten.

Voordelen:
Het grootste voordeel van de kapitaalverzekering is dat de nabestaanden de vrijheid hebben het geld naar eigen wens en inzicht te besteden.

Nadelen:
Dat voordeel kan ook een nadeel zijn. Als de overledene niets van tevoren heeft vastgelegd, dan moeten de nabestaanden het e.e.a. zelf regelen. Misschien komt de uitvaart dan wel totaal niet in de buurt van uw voorkeur en wensen. Een ander nadeel van de kapitaalverzekering kan zijn dat met het uitgekeerde bedrag mogelijk de toekomstige kosten niet meer dekkend zijn i.v.m. de inflatie. Dit kan u echter voorkomen met een verzekering met indexatie. Logischerwijs betaalt u dan ook een hogere premie.

Natura uitvaartverzekering

De natura uitvaartverzekering (ook wel de natura uitvaartpolis genoemd) wordt vaak afgesloten. Bij deze uitvaartverzekering wordt er geen geldbedrag uitgekeerd. De uitvaart zal worden verzorgd door de uitvaartverzekeraar of uitvaartverzorger. U heeft bij het afsluiten van de uitvaartverzekering al laten vastleggen welke diensten en producten opgenomen worden in het uitvaartpakket.

Standaard in het pakket: Sluit u de natura uitvaartverzekering af, dan is er altijd een scala aan diensten/producten standaard verzekerd. Dit pakket kunt u naar wens uitbreiden. Standaard is verzekerd: De verzorging én het vervoer van de overledene, alle (wettelijke) formaliteiten die plaats moeten vinden na het overlijden en bij de uitvaart, en tot slot natuurlijk de persoonlijke begeleiding door de uitvaartverzorger. Naar wens kan het pakket uitgebreid worden met extra diensten en producten.

Voordelen:
Ook al heeft de kapitaalverzekering ook zo zijn voordelen, toch kiezen de meeste Nederlanders nog altijd voor de natura uitvaartpolis. En als we dan toch onze mening mogen geven: Meestal heeft deze verzekering ook onze voorkeur! Want niet alleen worden de nabestaanden in vrijwel al het regelwerk ontlast (dit is immers de taak van de uitvaartverzorger), ook is de natura uitvaartverzekering zeer waardevast. U verzekert zich voor een vast bedrag per maand voor de kosten van een uitvaart. Zelfs al mochten de producten en diensten in de toekomst duurder worden, dan nog worden deze kosten volledig gedekt.

Nog een voordeel kan zijn dat de nabestaanden ontlast worden van het regelwerk, hoewel dit ook weer een nadeel kan zijn. Er is weinig keuzevrijheid gezien dit van tevoren vastgelegd is. Maar of dit nou een voordeel of nadeel is, verschilt per persoon.

Nadelen:
Dit type verzekering heeft eigenlijk weinig nadelen. Een klein nadeel kan zijn dat de nabestaanden vrijwel geen keuzevrijheid hebben. Alles ligt immers vast.

Natura sommenverzekering

Toch wel een vreemde eend in de bijt is de natura sommenverzekering. Anders dan de naam van deze verzekering doet vermoeden, krijgen de nabestaanden géén geldbedrag door de verzekeraar uitgekeerd. Hoe het dan werkt? Indien u komt te overlijden moeten de nabestaanden zelf de kosten van de uitvaart vooruit betalen. Deze kosten kunnen nadien gedeclareerd worden bij de verzekeringsmaatschappij.

Uw familie mag overigens het verzekerde bedrag niet besteden aan iets anders dan aan de uitvaart. Conclusie: Bij de natura sommenverzekering keert de verzekeraar geen geld uit. Ook worden, anders dan de naam doet vermoeden, de diensten en producten niet in natura gedekt. De verzekering is nog het beste te vergelijken met de kapitaal uitvaartverzekering.

Voordelen:
Uw nabestaanden kunnen de uitvaart zelf vormgeven. De kosten daarvan worden gegarandeerd gedekt tot aan het verzekerde bedrag.

Nadelen:
De nabestaanden moeten zelf een aanzienlijk bedrag voorschieten. Het is natuurlijk de vraag of uw nabestaanden tegen die tijd voldoende kapitaalkrachtig zijn. Tip: Overleg altijd met uw familie en bekijk wat voor hen mogelijk is. Een ander nadeel van de natura sommenverzekering is dat de achterblijvers na uw overlijden alles zelf moeten regelen. Met een natura uitvaartverzekering is dat niet het geval, daar de uitvaartverzorger alle taken op zich neemt.

Combinatieverzekering

Uiteindelijk blijft er nog 1 verzekering over die het beste van twee werelden verenigt: De combinatieverzekering. De allerbeste eigenschappen van zowel de natura- als de kapitaalverzekering worden hiermee gecombineerd. Zo ontvangen de nabestaanden een uitkering in natura én tevens in de vorm van een geldbedrag. De combinatieverzekering is een flexibele verzekeringsvorm, want verzekerden kunnen helemaal zelf bepalen welk gedeelte van de uitvaart in natura of in geld wordt uitgekeerd.

Voordelen:
Redelijk waardevast, want een gedeelte van de kosten wordt in de toekomst gegarandeerd uitgekeerd in natura. Tip: Ga vooraf na welke kosten bij een uitvaart het meest onderhevig zijn aan de inflatie en laat deze producten/diensten in natura verzekeren. De rest laat u uitkeren in de vorm van kapitaal, dus een geldbedrag.

Nadelen:
Omdat de verzekering de beste eigenschappen van 2 polissen combineert, zijn er vanzelfsprekend ook enkele nadelen. Zo moeten uw nabestaanden nog zelf het e.e.a. regelen. Tevens stijgen de uitvaartkosten in de toekomst. Is de uitkering in de vorm van kapitaal in de toekomst nog voldoende om bepaalde kosten te dekken?

Uitvaartverzekering vergelijken (premie alle leeftijden)

Hieronder een overzicht van alle premies per leeftijd en verzekeraar. Zo kiest u eenvoudig de uitvaartverzekering die het beste aansluit bij uw wensen, met de laagste premie.

Monuta DELA a.s.r.
Verzekerd bedrag € 9.500 € 9.500 € 9.500
Pakket Dienstenpakket (€ 2.500) + Vrij te besteden (€ 7.000) Dienstenpakket (€ 7.200) + Vrij te besteden (€ 2.300) Vrij te besteden (€ 9.500)
Premielooptijd levenslang levenslang tot 80 jaar
Kinderen meeverzekerd tot 18 jaar Nee, wel een korting tot 21 jaar
Premie per leeftijd Premie p/m Premie p/m Premie p/m
2006 (18 jaar) € 5,58 » Bekijk € 6,88 » Bekijk € 8,30
2005 (19 jaar) € 5,72 » Bekijk € 7,03 » Bekijk € 8,51
2004 (20 jaar) € 5,86 » Bekijk € 7,17 » Bekijk € 8,73
2003 (21 jaar) € 6,01 » Bekijk € 7,32 » Bekijk € 8,96
2002 (22 jaar) € 6,16 » Bekijk € 7,49 » Bekijk € 9,20
2001 (23 jaar) € 6,33 » Bekijk € 7,66 » Bekijk € 9,44
2000 (24 jaar) € 6,50 » Bekijk € 7,84 » Bekijk € 9,70
1999 (25 jaar) € 6,68 » Bekijk € 8,03 » Bekijk € 9,96
1998 (26 jaar) € 6,87 » Bekijk € 8,23 » Bekijk € 10,24
1997 (27 jaar) € 7,10 » Bekijk € 8,42 » Bekijk € 10,52
1996 (28 jaar) € 7,36 » Bekijk € 8,63 » Bekijk € 10,82
1995 (29 jaar) € 7,62 » Bekijk € 8,86 » Bekijk € 11,13
1994 (30 jaar) € 7,88 » Bekijk € 9,09 » Bekijk € 11,46
1993 (31 jaar) € 8,18 » Bekijk € 9,32 » Bekijk € 11,79
1992 (32 jaar) € 8,47 » Bekijk € 9,58 » Bekijk € 12,14
1991 (33 jaar) € 8,79 » Bekijk € 9,85 » Bekijk € 12,51
1990 (34 jaar) € 9,12 » Bekijk € 10,12 » Bekijk € 12,89
1989 (35 jaar) € 9,47 » Bekijk € 10,41 » Bekijk € 13,29
1988 (36 jaar) € 9,82 » Bekijk € 10,72 » Bekijk € 13,71
1987 (37 jaar) € 10,21 » Bekijk € 11,04 » Bekijk € 14,15
1986 (38 jaar) € 10,60 » Bekijk € 11,38 » Bekijk € 14,61
1985 (39 jaar) € 11,02 » Bekijk € 11,73 » Bekijk € 15,09
1984 (40 jaar) € 11,45 » Bekijk € 12,10 » Bekijk € 15,59
1983 (41 jaar) € 11,90 » Bekijk € 12,48 » Bekijk € 16,12
1982 (42 jaar) € 12,39 » Bekijk € 12,89 » Bekijk € 16,68
1981 (43 jaar) € 12,88 » Bekijk € 13,32 » Bekijk € 17,26
1980 (44 jaar) € 13,40 » Bekijk € 13,77 » Bekijk € 17,87
1979 (45 jaar) € 13,94 » Bekijk € 14,23 » Bekijk € 18,51
1978 (46 jaar) € 14,53 » Bekijk € 14,72 » Bekijk € 19,19
1977 (47 jaar) € 15,12 » Bekijk € 15,25 » Bekijk € 19,90
1976 (48 jaar) € 15,76 » Bekijk € 15,80 » Bekijk € 20,65
1975 (49 jaar) € 16,42 » Bekijk € 16,38 » Bekijk € 21,45
1974 (50 jaar) € 17,09 » Bekijk € 17,00 » Bekijk € 22,29
1973 (51 jaar) € 17,83 » Bekijk € 17,64 » Bekijk € 23,17
1972 (52 jaar) € 18,59 » Bekijk € 18,33 » Bekijk € 24,11
1971 (53 jaar) € 19,38 » Bekijk € 19,06 » Bekijk € 25,11
1970 (54 jaar) € 20,21 » Bekijk € 19,83 » Bekijk € 26,17
1969 (55 jaar) € 21,09 » Bekijk € 20,64 » Bekijk € 27,29
1968 (56 jaar) € 22,00 » Bekijk € 21,51 » Bekijk € 28,49
1967 (57 jaar) € 22,97 » Bekijk € 22,44 » Bekijk € 29,76
1966 (58 jaar) € 23,98 » Bekijk € 23,42 » Bekijk € 31,13
1965 (59 jaar) € 25,07 » Bekijk € 24,47 » Bekijk € 32,59
1964 (60 jaar) € 26,11 » Bekijk € 25,58 » Bekijk € 34,17
1963 (61 jaar) € 27,25 » Bekijk € 26,77 » Bekijk € 35,85
1962 (62 jaar) € 28,43 » Bekijk € 28,03 » Bekijk € 37,68
1961 (63 jaar) € 29,69 » Bekijk € 29,38 » Bekijk € 39,65
1960 (64 jaar) € 31,05 » Bekijk € 30,81 » Bekijk € 41,79
1959 (65 jaar) € 32,50 » Bekijk € 32,35 » Bekijk € 44,13
1958 (66 jaar) € 34,06 » Bekijk € 33,98 » Bekijk € 46,69
1957 (67 jaar) € 35,73 » Bekijk € 35,73 » Bekijk € 49,50
1956 (68 jaar) € 37,54 » Bekijk € 37,61 » Bekijk € 52,60
1955 (69 jaar) € 39,50 » Bekijk € 39,61 » Bekijk € 56,04
1954 (70 jaar) € 41,61 » Bekijk € 41,78 » Bekijk € 59,88
1953 (71 jaar) € 43,95 » Bekijk € 44,10 » Bekijk € 64,20
1952 (72 jaar) € 46,45 » Bekijk € 46,61 » Bekijk € 69,06
1951 (73 jaar) € 49,21 » Bekijk € 49,30 » Bekijk € 74,62
1950 (74 jaar) € 52,21 » Bekijk € 52,21 » Bekijk € 81,03

Premies gecontroleerd in juli 2024.

Bronnen:

Wij hebben voor de informatie op deze pagina de volgende bronnen geraadpleegd:​

 • Verbond van Verzekeraars
 • Rijksoverheid
 • DELA
 • Monuta
 • a.s.r.

Michel is auteur en ervaringsdeskundige op het gebied van uitvaartverzekeringen. Sinds 2015 deelt hij zijn expertise en controleert alle content voor Uitvaartdirekt.nl.

Linkedin