Yarden

Yarden uitvaartverzekering behoort met meer dan 1 miljoen leden tot de grotere uitvaartverzekeraars van Nederland. Een uitvaartverzekering afsluiten bij Yarden betekent dat u zich verzekert voor de producten en diensten voor uw uitvaart door middel van de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Met deze uitvaartverzekering weet u dat uw uitvaart goed geregeld zal worden en dat u uw nabestaanden zal ontzorgen.

Yarden is in 2001 ontstaan uit een fusie tussen De Nederlandse Uitvaart- en Verzekerings Associatie (NUVA) en de Arbeiders Vereniging voor Lijkverbranding (AVVL). De bedrijven waaruit Yarden is ontstaan hebben al meer dan 100 jaar ervaring in de uitvaartbranche. Het hoofdkantoor is gevestigd in Almere, maar de uitvaartverzekeraar heeft over het hele land verspreid vele vestigingen, begraafplaatsen en crematoria.

Yarden

Yarden uitvaartverzekering afsluiten niet mogelijk

Op het moment is het niet mogelijk om een uitvaartverzekering bij Yarden af te sluiten. De reden is dat de uitvaartorganisatie in financieel zwaar weer verkeert. De polishouders die een uitvaartverzekering bij Yarden hebben lopen hoeven zich volgens het bedrijf geen zorgen te maken. Van een faillissement is dan ook geen sprake.

U kunt wel terecht bij een van de onderstaande uitvaartverzekeraars.

Yarden uitvaartverzekering

Yarden is er voor, tijdens en na de uitvaart en zal samen met uw nabestaanden uw uitvaart tot in de puntjes nauwkeurig regelen. Yarden uitvaartverzekering biedt uitvaartverzorging aan met een persoonlijk karakter. Of het nu gaat om de aankleding van de locatie, de plechtigheid, de uitvaartmuziek, het vervoer, de catering of de condoleance… alles wordt netjes geregeld.

Doordat u bij Yarden de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering kunt afsluiten zullen de diensten en producten welke geleverd worden voor uw uitvaart verzekert zijn en hoeven uw nabestaanden zo weinig mogelijk te regelen. En dit is wel zo fijn in de emotionele periode na een overlijden.

Met 100 jaar ervaring is Yarden één van de grootste uitvaartorganisaties. Naast de organisatie heeft Yarden ook nog een vereniging waar de dood bespreekbaar wordt gemaakt. Bij Yarden kunt u terecht voor het afsluiten van een verzekering maar ook verzorgen zij uw uitvaart.

Veelgestelde vragen

Ben ik vrij in de keuze voor een uitvaartverzorger?
Ja. U bent vrij om voor een bepaalde uitvaartverzorger te kiezen. Als u echter uw uitvaart laat verzorgen door Yarden dan levert dit een financieel voordeel op. Uw nabestaanden krijgen namelijk 10% extra budget wat zij kunnen besteden aan extra uitvaartproducten bij Yarden.

Kan ik mijn verzekerd bedrag tussentijds wijzigen?
Ja. U kunt het verzekerd bedrag zo vaak wijzigen als u wenst met de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Het mag alleen niet lager zijn dan €500,- of hoger dan €20.000,-.

Hoe kan ik mijn uitvaartwensen vastleggen?
U kunt uw uitvaartwensen vastleggen. U kunt dit online doen en mocht u hier hulp bij nodig hebben, dan kunt u kosteloos hulp krijgen van een consulent.

Kan ik op hogere leeftijd nog een uitvaartverzekering afsluiten?
Ja, u kunt bij Yarden ook als u ouder bent nog een uitvaartverzekering afsluiten. Tot uw 75ste kunt u bij Yarden terecht.

Kan ik mijn kinderen gratis meeverzekeren op mijn polis?
Ja. U kunt uw kind(eren) gratis meeverzekeren tot het 21ste jaar. U kunt er ook voor kiezen uw kind al op jonge leeftijd via een eigen polis te verzekeren. U betaalt dan een lage premie en het voordeel is dat uw kind na zijn of haar 21ste ook een lage premie blijft betalen voor de uitvaartverzekering.

Als ik in het buitenland woon vergoed Yarden dan de uitvaartkosten?
Ja. Yarden zal de uitvaartkosten vergoeden tot het bedrag waarvoor u verzekerd bent. Yarden zal geen praktische zaken in het buitenland kunnen regelen. Dit kunt u overlaten aan de plaatselijke uitvaartondernemer.


Kwaliteitseisen Yarden

Keurmerk UitvaartzorgYarden voldoet aan alle kwaliteitseisen en is in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg. Het SKU (Stichting Keurmerk Uitvaartzorg) keurt uitvaartverzekeraars op zes punten. Yarden voldoet aan alle gestelde eisen zodat u weet dat u een uitvaartverzekering afsluit bij een betrouwbare uitvaartverzekeraar. Uiteraard is Yarden ook lid van het Verbond van Verzekeraars.

Yarden uitvaartverzekering zal nadat de melding van overlijden is gemeld een professionele uitvaartverzorger naar de nabestaanden sturen en deze zal met hen uw wensen met betrekking tot uw uitvaart bespreken. Ook tijdens de uitvaart zal de uitvaartverzorger alles verzorgen en uw nabestaanden begeleiden.

Yarden Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Yarden biedt de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering aan. Met deze verzekering krijgt u zelf de regie over de besteding van het uit te keren kapitaal. Door de flexibiliteit is het voor u altijd mogelijk om de producten en diensten welke u verzekert aan te passen aan uw wensen.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering biedt u de mogelijkheid om op ieder gewenst moment te bepalen hoe het verzekerde bedrag uitgekeerd dient te worden. Tijdens de looptijd van de uitvaartverzekering kunt u ook het verzekerd bedrag aanpassen, dit is handig als uw budget tussentijds wijzigt.

Premie Yarden uitvaartverzekering

De premie van de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering behoort tot de laagste in de uitvaartbranche. U kunt zich al verzekeren tegen de kosten van uw uitvaart voor een klein bedrag per maand.

U kunt zelf bepalen hoe het verzekerde bedrag zal worden uitgekeerd en uw kinderen zijn tot hun 21ste gratis meeverzekerd. U hoeft bij het afsluiten van de polis geen definitieve keuze te maken voor vergoeding van de kosten van de uitvaart, uitkering in geld óf een combinatie. U kunt uw keuze dagelijks online aanpassen aan uw wensen.

Leeftijd en looptijd
De premie van de uitvaartverzekering is van enkele factoren afhankelijk, zo is uw leeftijd een factor, maar ook de looptijd heeft invloed op de hoogte van de premie. U heeft de keuze voor een looptijd van 10, 20 of 30 jaar, hoe korter de looptijd hoe hoger de maandelijkse premie zal zijn.

U kunt er ook voor kiezen om tot uw 65ste of 85ste levensjaar premie te betalen en in dit geval geldt ook weer dat hoe langer u betaald hoe lager de premie per maand zal zijn.

De premie is afhankelijk van onderstaande factoren:

  • Type uitvaartpolis
  • leeftijd
  • Dekking
  • Looptijd

U sluit al een Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering af vanaf enkele euro’s per maand.

Mogelijkheden

Bij de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering zijn er meerdere mogelijkheden. Deze uitvaartverzekering verandert met u mee, geheel naar uw wensen. Uw wensen met betrekking tot uw uitvaart veranderen immers ook en dan is het wel zo fijn dat uw uitvaartverzekering met u mee verandert. Daarom is de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering de ideale verzekering voor u.

U kunt met de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering uit de volgende mogelijkheden kiezen:

1. Het laten betalen van de uitvaart: Yarden zal aan de hand van de facturen de uitvaart betalen. Dit gebeurt tot het maximaal verzekerd bedrag.

2. Geld: Het opgebouwde kapitaal zal uitgekeerd worden aan uw erfgenamen.

3. Combinatie: Hiermee combineert u de twee bovengenoemde mogelijkheden. Een gedeelte zal worden vergoed en een ander gedeelte zal worden uitgekeerd in geld aan uw erfgenamen.

Gratis uitvaartconsulent

Bij Yarden heeft u de beschikking over een uitvaartconsulent waarmee u uw eigen uitvaart in kaart kunt brengen. Door de vele jaren ervaring van deze uitvaartconsulenten kunt u uw uitvaartwensen op een deskundige manier op papier laten zetten. Dit heeft als voordeel dat uw nabestaanden later minder te regelen hebben en dat u hen niet belast met moeilijke vragen over uw uitvaart.

Bovendien zal uw uitvaart verzorgd worden zoals u dat wenst. De uitvaartconsulent zal met suggesties komen en ideeën waar uzelf misschien niet zo snel aan zal denken. Het gesprek met de Yarden uitvaartconsulent is geheel vrijblijvend en kosteloos.


Mijn Yarden

Zodra u een uitvaartverzekering heeft afgesloten bij Yarden heeft u toegang tot “Mijn Yarden”. In deze online omgeving kunt u uw gegevens wijzigen, uw polis raadplegen, maar ook kunt u de polis wijzigen. Kortom, allemaal voordelen en doordat u online kunt inloggen kunt u altijd overal gebruik maken van deze service.

Yarden uitvaartverzekering online afsluiten

De Yarden Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering kunt u snel en simpel online afsluiten. Als u uw nabestaanden niet met de financiële zorg van uw uitvaart wilt achterlaten dan is het online afsluiten van een uitvaartverzekering de beste mogelijkheid.

Bij Yarden uitvaartverzekering kunt u zich al verzekeren voor een bedrag van nog geen 2 euro per maand. U kunt de premie voor uw uitvaartverzekering online uitrekenen op de website van Yarden. Als u online een uitvaartverzekering afsluit dan kunt u meteen eventueel uw andere gezinsleden meeverzekeren.


Flexibiliteit

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering staat bekend om z’n flexibiliteit. Als een verzekerde terminaal ziek wordt dan is er een mogelijkheid om maximaal de helft van het verzekerde bedrag eerder uit te laten keren.

Hiermee kan misschien die ene wens nog worden uitgevoerd, een reis mee worden gemaakt of extra thuiszorg mee worden ingekocht. Als u ervoor kiest om het verzekerd bedrag alleen te laten uitkeren als vergoeding van de uitvaartkosten, dan is deze mogelijkheid er niet.

Uitvaartverzekering met indexatie

Als u online uw premie voor de uitvaartverzekering laat berekenen dan zult u uw uitvaartwensen moeten invoeren, dus of u begraven of gecremeerd wenst te worden. Over welke periode u premie wenst te betalen en zo zult u nog enkele vragen moeten beantwoorden.

Bij het aanvragen van een uitvaartverzekering kunt u ervoor kiezen dit met de optie voor indexatie te doen, in dat geval zal uw premie worden aangepast aan de stijgende kosten voor uw uitvaart. Uw uitvaartverzekering is dan altijd dekkend en er zal geen restschuld overblijven.


Yarden Ledenvoordeel

Met een Yarden uitvaartverzekering kunt u profiteren van een ledenkorting van 10%. De voorwaarde is dat uw uitvaartverzekering na 2007 is afgesloten. Uw nabestaanden mogen deze 10 procent besteden aan uw uitvaart en het gaat hier om 10 procent over het verzekerde bedrag.

Een andere voorwaarde is dat de uitvaart verzorgd moet worden door Yarden uitvaartzorg BV werkende uitvaartorganisatie. Het voordeel wordt niet berekend als de daadwerkelijke kosten lager uitvallen.

Contactgegevens Yarden

Bezoekadres:
Transistorstraat 10
1322 CE, Almere
email: klantenservice@yarden.nl
www.yarden.nl

Telefoonnummers:
Algemeen:
0800 – 1292
Overlijden melden:
0800 – 8192