Yarden

Yarden uitvaartverzekeringEen uitvaartverzekering bij Yarden afsluiten betekent dat u zich verzekert voor de producten en diensten voor uw uitvaart door middel van een Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering. Met deze uitvaartverzekering weet u dat uw uitvaart goed geregeld zal worden en dat u uw nabestaanden zal ontzorgen. De premie van de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering is laag. U kunt zich al verzekeren tegen de kosten van uw uitvaart vanaf € 1,99 per maand. U kunt zelf bepalen hoe het verzekerde bedrag zal worden uitgekeerd en uw kinderen zijn tot hun 21ste gratis meeverzekerd. U hoeft bij het afsluiten van de polis geen definitieve keuze te maken voor vergoeding van de kosten van de uitvaart, uitkering in geld óf een combinatie. U kunt uw keuze dagelijks online aanpassen aan uw wensen.

Ga naar Yarden

Yarden uitvaartverzekering

Yarden is er voor, tijdens en na de uitvaart en zal samen met uw nabestaanden uw uitvaart tot in de puntjes nauwkeurig regelen. Yarden uitvaartverzekering biedt uitvaartverzorging aan met een persoonlijk karakter. Of het nu gaat om de aankleding van de locatie, de plechtigheid, de uitvaartmuziek, het vervoer, de catering of de condoleance… Yarden regelt het allemaal. Doordat u bij Yarden de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering kunt afsluiten zullen de diensten en producten welke geleverd worden voor uw uitvaart verzekert zijn en hoeven uw nabestaanden zo weinig mogelijk te regelen. En dit is wel zo fijn in de emotionele periode na een overlijden.

Yarden uitvaartverzekering zal nadat de melding van overlijden is gemeld een professionele uitvaartverzorger naar de nabestaanden sturen en deze zal met hen uw wensen met betrekking tot uw uitvaart bespreken. Ook tijdens de uitvaart zal de uitvaartverzorger alles verzorgen en uw nabestaanden begeleiden.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Yarden biedt de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering aan. Met deze verzekering krijgt u zelf de regie over de besteding van het uit te keren kapitaal. Door de flexibiliteit van Yarden is het voor u altijd mogelijk om de producten en diensten welke u verzekert aan te passen aan uw wensen. Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering biedt u de mogelijkheid om op ieder gewenst moment te bepalen hoe het verzekerde bedrag uitgekeerd dient te worden. Tijdens de looptijd van de uitvaartverzekering kunt u ook het verzekerd bedrag aanpassen, dit is handig als uw budget tussentijds wijzigt.

Premie

De premie van de Yarden uitvaartverzekering is van enkele factoren afhankelijk zo is uw leeftijd een factor maar ook de premieduur heeft invloed op de hoogte van de premie. U heeft de keuze voor een premieduur van 10, 20 of 30 jaar hoe korter de premieduur hoe hoger de maandelijkse premie zal zijn. U kunt er ook voor kiezen om tot uw 65ste of 85ste levensjaar premie te betalen en in dit geval geldt ook weer dat hoe langer u betaald hoe lager de premie per maand zal zijn. U sluit al een Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering af vanaf € 1,99 per maand.

Mogelijkheden Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Bij de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden zijn er meerdere mogelijkheden. Deze uitvaartverzekering verandert met u mee, geheel naar uw wensen. Uw wensen met betrekking tot uw uitvaart veranderen immers ook en dan is het wel zo fijn dat uw uitvaartverzekering met u mee verandert. Daarom is de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering de ideale verzekering voor u.

U kunt met de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering uit de volgende mogelijkheden kiezen:

 • Het laten betalen van de uitvaart
 • Yarden zal aan de hand van de facturen de uitvaart betalen. Dit gebeurd tot het maximaal verzekerd bedrag.

 • Geld
 • Yarden zal het opgebouwde kapitaal uitkeren aan uw erfgenamen.

 • Combinatie
 • Hiermee combineert u de twee bovengenoemde mogelijkheden. Een gedeelte zal door Yarden worden vergoedt en een ander gedeelte zal worden uitgekeerd in geld aan uw erfgenamen.

Voordelen Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

De voordelen van een Yarden Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering hebben we hier op een rij gezet.


 • Scherpe premie vanaf € 1,99 per maand
 • 10 procent ledenvoordeel
 • Snel te regelen
 • Vrije keuze in uitvaartverzorging
 • Makkelijk tussentijds aanpassen
 • 3 eenvoudige gezondheidsvragen
 • Kinderen gratis meeverzekerd tot 21 jaar
 • Mogelijkheid tot premie indexatie
Bereken uw premie

Yarden uitvaartverzekering online afsluiten

De Yarden Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering kunt u snel en simpel online afsluiten. Als u uw nabestaanden niet met de financiële zorg van uw uitvaart wilt achterlaten dan is het online afsluiten van een uitvaartverzekering bij Yarden de beste mogelijkheid. Bij Yarden uitvaartverzekering kunt u zich al verzekeren voor een bedrag van nog geen 2 euro per maand. U kunt de premie voor uw uitvaartverzekering online uitrekenen op de website van Yarden. Als u online een uitvaartverzekering afsluit bij Yarden dan kunt u meteen eventueel uw andere gezinsleden meeverzekeren.

Flexibiliteit

De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering van Yarden staat bekend om z’n flexibiliteit. Als een verzekerde terminaal ziek wordt dan is er een mogelijkheid om maximaal de helft van het verzekerde bedrag eerder uit te laten keren. Hiermee kan misschien die ene wens nog worden uitgevoerd, een reis mee worden gemaakt of extra thuiszorg mee worden ingekocht. Als u ervoor kiest om het verzekerd bedrag alleen te laten uitkeren als vergoeding van de uitvaartkosten, dan is deze mogelijkheid er niet.

Als u online uw premie voor de uitvaartverzekering laat berekenen dan zult u uw uitvaartwensen moeten invoeren, dus of u begraven of gecremeerd wenst te worden. Over welke periode u premie wenst te betalen en zo zult u nog enkele vragen moeten beantwoorden. Bij het aanvragen van een uitvaartverzekering kunt u ervoor kiezen dit met de optie voor indexatie te doen, in dat geval zal uw premie worden aangepast aan de stijgende kosten voor uw uitvaart. Uw uitvaartverzekering is dan altijd dekkend en er zal geen restschuld overblijven.

Ledenvoordeel Yarden

Met een Yarden uitvaartverzekering kunt u profiteren van een ledenkorting van 10%. De voorwaarde is dat uw uitvaartverzekering na 2007 is afgesloten. Uw nabestaanden mogen deze 10 procent besteden aan uw uitvaart en het gaat hier over 10 procent over het verzekerde bedrag. Een andere voorwaarde is dat de uitvaart verzorgd moet worden door Yarden uitvaartzorg BW werkende uitvaartorganisatie. Het voordeel wordt niet berekend als de daadwerkelijke kosten lager uitvallen.

Ga naar Yarden