Uitvaartverzekeraars vergelijken

Vergelijken doen we tegenwoordig met bijna alles wat we afsluiten en op internet is het vergelijken alleen maar makkelijker geworden, zeker als we zoiets belangrijks als een uitvaartverzekering gaan afsluiten. Op onze website heeft u de mogelijkheid om enkele uitvaartverzekeringen te vergelijken de verzekeraars welke wij hebben geselecteerd zijn de grotere uitvaartverzekeraars.

Welke uitvaartverzekeraars vergelijken?

Nederland telt inmiddels behoorlijk wat uitvaartverzekeraars, maar de verzekeraars welke al lang actief zijn dat zijn er niet zo heel veel, dit zijn over het algemeen de grotere en bekendere uitvaartverzekeraars.

Wij hebben dan ook gekozen om deze uitvaartverzekeraars te vergelijken ze zijn allemaal betrouwbaar alleen heeft de ene verzekeraar net weer even gunstigere voorwaarden voor u dan de andere verzekeraar. Of de voorwaarden voor u gunstig zijn dat heeft te maken met uw leeftijd uw gezondheidstoestand en uw uitvaartwensen.

Wij vergelijken de uitvaartverzekeringen van: Monuta, Dela, Yarden, Nuvema en Axent. Op onze website kunt u zien wat de looptijd van de uitvaartverzekering is of de kinderen gratis zijn meeverzekerd en wat de premie is welke u maandelijks moet betalen. Wij zullen hieronder in het kort beschrijven welke uitvaartverzekeringen wij vergelijken.

Monuta

Monuta is een uitvaartverzekeraar waar veel mensen hun uitvaartverzekering afsluiten dit komt door de gunstige voorwaarden en de voordelige premie. Het is bij Monuta mogelijk om uw uitvaartwensen vast te leggen en aan de hand daarvan kunt u een uitvaartverzekering afsluiten. Monuta wordt erg positief beoordeeld door de klanten.

DELA

DELA is al jaren een grote speler op de markt voor uitvaartverzekeringen, niet voor niets heeft DELA al meer dan 3 miljoen klanten. DELA is een coƶperatie en heeft als doel om hun leden en hun families verder te helpen. Bij DELA bent u verzekerd voor een uitvaart welke tot in de puntjes goed is geregeld tegen een gunstige premie.

Yarden

Bij Yarden staat de klant centraal en Yarden zal uw nabestaanden ook na de uitvaart nog bijstaan indien dit gewenst is. Door de jarenlange ervaring kunt u het organiseren van uw begrafenis of crematie zeker aan Yarden overlaten.

Axent

Axent is een vrij nieuwe speler in de uitvaartbranche. Axent is een uitvaartverzekeraar welke geen kant en klare uitvaart aanbiedt, deze verzekeraar keert alleen een geldbedrag uit na het overlijden aan de nabestaanden. Doordat er geen kant-en-klare oplossingen aangeboden worden zijn er ook geen verplichtingen aan een begrafenisondernemer.

Nuvema

Nuvema staat bekend om zijn maatwerk in de uitvaartbranche de klant geeft de uitvaartwensen aan en aan de hand daarvan zal een uitvaartverzekering op maat samengesteld worden. Dit kan Nuvema doen doordat er nauwe contacten zijn met de uitvaartverzorgers. Nuvema bestaat sinds 1949 en heeft inmiddels ruim 300.000 klanten.

Ardanta

Ardanta behoort tot de ASR groep, als u een uitvaartverzekering gaat afsluiten bij Ardanta dan weet u dat u dit doet bij een verzekeraar welke aandacht aan zijn klanten geeft. Ook de nabestaanden krijgen bij Ardanta de aandacht welke zij verdienen in de toch al moeilijke periode rondom een uitvaart.

Uitvaartverzekering vergelijken

Bij al de hierboven genoemde uitvaartverzekeraars kunt u met een gerust hart een uitvaartverzekering afsluiten. Uw persoonlijke situatie en uitvaartwensen zijn bepalend voor de keuze van de verzekeraar waar u uw uitvaartverzekering afsluit.

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij hieronder de vergelijkings-tool geplaatst hierbij is het met 3 muisklikken mogelijk om inzicht te krijgen in uw uitvaartkosten. Het gaat hier wel om een indicatie dus de werkelijke kosten kunnen hier van afwijken.