EABN uitvaartverzekering

Bij EABN (Eerste Algemene Begrafenisvereniging Nijkerk) kunt u terecht voor uitvaartverzorging op maat. Deze uitvaartondernemer is er voor een passende begrafenis of crematie in de regio Nijkerk en omgeving.

EABN is een onderlinge waarborgmaatschappij en deze vereniging is opgericht in 1927.

U kunt bij EABN ook terecht voor het afsluiten van een uitvaartverzekering of een depositofonds.

Na een overlijden zullen de uitvaartwensen geheel naar wens van de verzekerde en de nabestaanden worden uitgevoerd.

HEMA uitvaartverzekering

Natura uitvaartverzekering

De natura uitvaartverzekeringen bieden een gratis kinderdekking tot 18 jaar, zijn geheel aanpasbaar en u maakt gebruik van het ledenvoordeel, deze geeft recht op korting.

Bij een natura uitvaartverzekering zijn de uitvaartkosten voor de producten en diensten gedekt.

Als u een uitvaartverzekering bij EABN afsluit dan bent u niet verplicht om de uitvaart door deze uitvaartverzorger te laten uitvoeren. De kosten worden ook gedekt als u voor een andere uitvaartondernemer kiest.

EABN depositofonds

Als u geen uitvaartverzekering kunt afsluiten door leeftijd of ziekte, maar u wilt uw nabestaanden niet met de kosten van uw uitvaart achterlaten na uw overlijden dan kunt u een bedrag storten in een depositofonds. Dit bedrag waar u rente over ontvangt, zal na overlijden worden uitgekeerd aan uw nabestaanden om de kosten van uw uitvaart te dekken.

Het bedrag op de depositorekening is bij leven niet opneembaar. Bij het openen van een depositorekening zal niet worden gekeken naar uw leeftijd of gezondheidstoestand. Het is voor iedereen mogelijk om de uitvaart te laten financieren door middel van een depositofonds.

Uitvaartverzorging

Bij EABN kunt u terecht voor de volledige verzorging van de begrafenis of crematie. De uitvaart zal worden begeleid door de ervaren en professionele uitvaartverzorgers, die samen met uw nabestaanden er alles aan doen om de uitvaart geheel naar wens te laten verlopen.

Uitvaartcentrum

In Nijkerk heeft deze uitvaartonderneming een uitvaartcentrum waardoor alles in eigen beheer is.

De aula van het uitvaartcentrum is in 2017 geheel gerenoveerd en het biedt ruimte voor 170 bezoekers.

In het uitvaartcentrum zijn alle faciliteiten beschikbaar zoals een opbaarkamer, 24-uurs familiekamer en een moderne geluidsinstallatie, beeldschermen en er zijn opnamefaciliteiten. Voor nabestaanden die niet bij de uitvaartplechtigheid aanwezig kunnen zijn is er de mogelijkheid om een livestream te volgen.

Keurmerken

EABN heeft de volgende keurmerken voor de uitvaartbranche, de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen (BGNU) en Stichting Keurmerk Uitvaartzorg (SKU).

Contact

Hoofdkantoor:
Frieswijkstraat 56
3862 BL Nijkerk

Telefoonnummer:
Algemeen: 033 – 245 62 53
Overlijden melden: 033 – 245 98 22

Postadres:
Frieswijkstraat 56
3862 BL Nijkerk
onderlinge@eabn.nl

Uitvaartverzekeringen vergelijken