Ardanta

Ardanta uitvaartverzekering
Bij Ardanta uitvaartverzekeringen staan uw nabestaanden zeer centraal. Ardanta is geen traditionele uitvaartverzekeraar. Ardanta is er om u te helpen, vooral met praktische zaken rondom uw uitvaart en uw uitvaartverzekering. Ardanta uitvaartverzekeringen helpt u om inzicht te geven met alles wat met uw uitvaart te maken heeft. Er zijn namelijk vele vragen waar u niet zo snel een antwoord op zult hebben.

Ardanta uitvaartverzekeringen

Ardanta behoort bij de ASR en dit is één van Nederlands grootste verzekeringsmaatschappijen. Ook Ditzo, Europeesche Verzekeringen en De Amersfoortse behoren tot de ASR groep. Als u een uitvaartverzekering gaat afsluiten bij Ardanta dan weet u dat u dit bij een betrouwbare verzekeraar doet. En een uitvaartverzekering afsluiten doet u natuurlijk het liefst bij een grote en betrouwbare verzekeraar. Ardanta is sinds 2011 in het bezit van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren (KKV). U kunt er dus van op aan dat u een uitvaartverzekering afsluit bij een verzekeraar welke kantgericht denkt en waar u een niet te hoge premie zult betalen.

Ga naar Ardanta

Uitvaartverzekeringen

Welke soorten uitvaartverzekeringen kunt u afsluiten bij Ardanta? U kunt bij Ardanta drie verschillende soorten uitvaartverzekeringen afsluiten. Welke uitvaartverzekering het beste bij uw wensen aansluit dat kunt u zelf bepalen. Hieronder beschrijven we de soorten uitvaartverzekeringen welke u bij Ardanta zou kunnen afsluiten.

Geld Garant Uitvaartplan

Bij het Geld Garant Uitvaartplan van Ardanta zal er geld uitgekeerd worden aan uw nabestaanden nadat u bent overleden. U kunt zelf bepalen aan wie dit kapitaal zal worden uitgekeerd. Bij het afsluiten van het Geld Garant Uitvaartplan van Ardanta hoeft u dus niet meteen te bepalen welke diensten er afgenomen zullen worden. Als u een buitenlandse uitvaart wenst dan is het Geld Garant Uitvaartplan van Ardanta een geschikte uitvaartverzekering. U kunt zelf de hoogte van het te verzekeren bedrag bepalen. Aan de hand van dit bedrag zal er berekend worden wat de hoogte van uw premie zal zijn. U kunt deze uitvaartverzekering ook via een eenmalige koopsom betalen.

Geld Geregeld Uitvaartplan

Het Geld Geregeld Uitvaartplan van Ardanta is bijna identiek aan het Geld Garant Plan. Het verschil zit in het feit dat bij deze uitvaartverzekering het uit te keren geldbedrag direct aan de uitvaartverzorger overgemaakt zal worden. Uw nabestaanden krijgen het geld dus niet gestort en ze krijgen dus ook de rekeningen voor uw uitvaart niet toegestuurd.

Zorg Garant Uitvaartplan

Bij het Zorg Garant Uitvaartplan zullen de diensten voor uw uitvaart verzekert zijn. Uw uitvaart is op deze manier dus goed geregeld, u kunt er ook nog voor kiezen om uw extra persoonlijke wensen te vervullen. Bij het Zorg Garant Uitvaartplan is persoonlijke begeleiding, nazorg en rechtsbijstand gedekt. Ook de rouwkaarten (100 stuks), het vervoer en de opbaring en koffie na de uitvaart zijn meeverzekerd. Deze uitvaartverzekering is inclusief werelddekking, de vervoerskosten voor het terug halen naar Nederland van de overledene zijn gedekt. (als u hiervoor niet ergens anders bent verzekerd).

Uitvaartverzekering met indexering

De waarde van uw uitvaartverzekering bij het Zorg Garant Uitvaartplan zal jaarlijks worden verhoogd. De reden hiervoor is dat de uitvaartkosten jaarlijks stijgen. U bent hierdoor nooit onderverzekerd. De premie voor uw uitvaartverzekering zal hierdoor wel mee stijgen. Dit wordt ook wel een uitvaartverzekering met indexering genoemd.

  • Bij een uitvaartverzekering van Ardanta zijn uw kinderen gratis meeverzekerd tot hun 18e jaar.
  • De premie betalen kan per maand, per kwartaal, per half jaar of per jaar.
  • U kunt de duur van het betalen van de premie zelf bepalen. Bijvoorbeeld 20 of 30 jaar, tot in uw 65ste, 80ste of 85ste levensjaar.
  • Bij Ardanta kunt u een uitvaartverzekering afsluiten tot uw 75 jaar.
  • De ongevallendekking is gratis meeverzekerd. Dit betekent dat wanneer iemand voor zijn 65e overlijdt door een ongeval er 2500 euro aan de nabestaande uitgekeerd zal worden.
Op de website van Ardanta kunt u aan de hand van uw uitvaartwensen al een globale berekening maken van de kosten voor uw uitvaart. Deze zijn voor iedereen verschillend, u heeft uw immers uw eigen wensen. Nadat u weet wat uw uitvaart ongeveer gaat kosten zal de premie berekend worden. Bij het berekenen van de premie spelen de leeftijd en de wensen een belangrijke rol.

Online polis inzien

U kunt bij Ardanta ook simpel uw polis inzien. Veel mensen weten niet hoe ze verzekert zijn en dat is ook niet vreemd. U denkt immers niet zo vaak aan uw uitvaartverzekering. Bij Ardanta kunt u simpel uw polis inzien en uw persoonlijke wensen met betrekking tot uw uitvaart vastleggen.

Bereken uw premie