RVS uitvaartverzekering

Een RVS uitvaartverzekering afsluiten is al sinds 2011 niet meer mogelijk, toen werd de Rotterdamse Verzekerings Sociëteit (RVS) namelijk overgenomen door Nationale Nederlanden.

Als u een oude RVS uitvaartverzekering heeft, dan kunt u deze nu laten verzilveren bij Nationale Nederlanden. Lees verder voor meer informatie over hoe u contact kunt opnemen en wat de mogelijkheden zijn.

RVS uitvaartverzekering

Contact

Hoofdkantoor:
Kantoor Haagse Poort
Hoogbouw
Prinses Beatrixlaan 35
2595 AK Den Haag

Telefoonnummer:
Algemeen: 088 663 06 63

Postadres:
Postbus 93604
2509 AV Den Haag

Over RVS

RVS Verzekeringen was een Nederlandse verzekeringsmaatschappij met een lange geschiedenis die teruggaat tot 1838.

Het bedrijf bood diverse verzekeringsproducten aan, zoals levensverzekeringen, schadeverzekeringen en pensioenoplossingen. RVS stond bekend om zijn klantgerichte benadering en betrouwbare dienstverlening.

Overname RVS door Nationale Nederlanden

Het bedrijf maakt sinds 2011 deel uit van Nationale Nederlanden, een van de grootste verzekeraars in Nederland. RVS Verzekeringen streefde ernaar om maatwerkoplossingen te bieden die aansloten bij de specifieke behoeften van hun klanten, of het nu ging om particuliere of zakelijke verzekeringen.

Deze overname maakte deel uit van een strategische consolidatie binnen de verzekeringssector, gericht op het versterken van de marktpositie en het uitbreiden van de productportefeuille.

RVS uitvaartverzekeringen

Als u een uitvaartpolis heeft van RVS dan is deze ondergebracht bij Nationale Nederlanden. Dankzij de overname door NN zijn alle verzekeringen nu ondergebracht bij deze verzekeraar.

Oude uitvaartpolis verzilveren

U kunt uw oude uitvaartpolis verzilveren bij Nationale Nederlanden. U kunt hiervoor contact opnemen met de klantenservice van NN, houdt uw polisnummer bij de hand als u belt.

Alternatief voor een RVS uitvaartverzekering

Als u een uitvaartverzekering wilt afsluiten dan zijn er genoeg uitvaartverzekeraars waar u terecht kunt. Voor een complete uitvaartverzekering kunt u bij Monuta en DELA terecht, dit zijn verzekeraars, maar ook uitvaartverzorgers. Uw nabestaanden hebben vrijwel niets te regelen als u bij deze maatschappijen een verzekering afsluit.

Een andere grote verzekeraar is a.s.r. hier kunt u alleen de kapitaal uitvaartverzekering afsluiten. Met dit type verzekering bouwt u maandelijks een geldbedrag op dat zal worden uitgekeerd na uw overlijden aan een begunstigde. Met dit bedrag kan de begrafenis of crematie verzorgd worden.

U kunt ook kiezen voor een kleinere regionale verzekeraar zoals Twente, DLE of EABN.

Uitvaartverzekeringen vergelijken en afsluiten