Uitvaartverzekering voor het gezin afsluiten

Als u een uitvaartverzekering voor het gezin wilt afsluiten om uw gezin via de gezinspolis te verzekeren dan is ieder lid van het gezin verzekerd tegen uitvaartkosten. Bij enkele uitvaartverzekeringen voor het gezin kunt u de kinderen gratis meeverzekeren.

Als u uitvaartverzekeringen aan het vergelijken bent dan zult u dus aan moeten geven dat u meerdere personen op één begrafenispolis verzekerd wil hebben. Zo kunt u door een uitvaartverzekering voor het gezin af te sluiten op uw premie besparen. Het is natuurlijk ook mogelijk om voor ieder gezinslid een andere uitvaartverzekering af te sluiten, maar met een gezinspolis bent u wel stukken goedkoper uit.

Uitvaartverzekering gezin

Kinderen gratis meeverzekerd

Bij het afsluiten van een uitvaartverzekering voor het gezin zijn bij enkele verzekeraars de kinderen gratis meeverzekerd, de leeftijd waarop de kinderen meeverzekerd kunnen worden varieert van 18 tot 25 jaar.

Het is verstandig om de verzekeringsmaatschappijen te vergelijken wanneer het gaat om het meeverzekeren van kinderen. U betaalt of een klein bedrag aan premie voor uw kind(eren) of de kinderen zijn helemaal gratis meeverzekerd, dit verschilt per verzekeraar.

Korting op gezinspolis

Er zijn ook uitvaartverzekeraars waar de kinderen niet gratis zijn meeverzekerd, maar waar een korting op de gezinspolis gegeven wordt, u moet dan zelf even uitrekenen of dat in uw geval voordeliger is dan dat u een begrafenisverzekering afsluit waar uw kinderen gratis zijn meeverzekerd.

Partner meeverzekeren

Als u al een uitvaartverzekering heeft afgesloten, maar uw partner heeft ook een uitvaartverzekering nodig dan kunt u ervoor kiezen om uw partner mee te verzekeren op uw polis.

De reden dat veel mensen hiervoor kiezen is dat het erg handig is om alles bij één maatschappij onder te brengen. U zult moeten kijken of het voordeliger is om allebei bij dezelfde verzekeraar voor uw uitvaart verzekerd te zijn.

Het kan namelijk zo zijn dat uw partner goedkoper verzekerd is bij een andere verzekeraar, de premie wordt bepaald door een aantal factoren en bij de ene verzekeraar kunnen bepaalde factoren zwaarder meewegen dan bij een andere verzekeraar.

Dus ook als u uw partner wilt meeverzekeren dan zult u vooraf eerst de uitvaartverzekeringen met elkaar moeten vergelijken.

Monuta

9.0

review Monuta

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

7,36 p/m

DELA

9.0

review DELA

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

9,22 p/m

a.s.r.

8.3

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

10,88 p/m

DLE

8.6

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

14,92 p/m