OHRA uitvaartverzekering

U wilt een uitvaartverzekering afsluiten? Bij verzekeraar OHRA is het niet meer mogelijk een nieuwe verzekering af te sluiten. Hoewel OHRA geen nieuwe uitvaartverzekeringen meer aanbiedt, zullen de bestaande polissen beheerd door Nationale Nederlanden dekking blijven bieden.

Ontdek hier de beste alternatieven en bereken uw premie voor een uitvaartverzekering bij betrouwbare aanbieders zoals Monuta en DELA.

OHRA uitvaartverzekering

Contact

Hoofdkantoor:
Rijksweg-West 2
6842 BD Arnhem

Telefoonnummer:
Algemeen: 026 205 22 36

Postadres:
Postbus 40000
6803 GA Arnhem

Over OHRA

OHRA, opgericht in 1925, is een Nederlandse verzekeringsmaatschappij die een breed scala aan verzekeringen en financiële diensten aanbiedt, waaronder zorgverzekeringen, schadeverzekeringen en reisverzekeringen.

OHRA staat bekend om haar directe aanpak en klantgerichtheid, waarbij zij zich richt op het bieden van transparante en begrijpelijke producten zonder tussenkomst van tussenpersonen. Dit maakt OHRA een populaire keuze onder consumenten die waarde hechten aan eenvoud en duidelijkheid in hun verzekeringsproducten.

In 2017 werd OHRA overgenomen door Nationale Nederlanden (NN Group), een van de grootste verzekeringsmaatschappijen en vermogensbeheerders in Nederland.

Deze overname was onderdeel van een strategische consolidatie in de verzekeringsmarkt, waarbij Nationale Nederlanden haar positie verder wilde versterken en uitbreiden.

Door de overname kon Nationale Nederlanden profiteren van de sterke merknaam en klantgerichte benadering van OHRA, terwijl OHRA op haar beurt toegang kreeg tot de uitgebreide middelen en expertise van Nationale Nederlanden.

OHRA uitvaartverzekering

OHRA biedt zelf geen uitvaartverzekeringen of overlijdensrisicoverzekering meer aan, als u al een uitvaartverzekering heeft lopen bij OHRA dan dekt deze gewoon de kosten van uw uitvaart. OHRA heeft in het verleden ook uitvaartpolissen overgenomen zoals de polissen van Aurora. Deze oude uitvaartpolissen bieden nog steeds dekking voor de kosten van een begrafenis of crematie.

Alternatieven voor de OHRA uitvaartverzekering

Als u zich toch wilt verzekeren tegen de kosten van uw uitvaart om zo uw nabestaanden niet met de kosten achter te laten, dan zijn er goede alternatieven. Betrouwbare uitvaartverzekeraars zijn Monuta, DELA en a.s.r.

Als u de uitvaart wilt verzekeren en verzorgen door dezelfde maatschappij dan kunt u hiervoor terecht bij Monuta en DELA. Deze maatschappijen zijn naast verzekeraar ook uitvaartondernemer. En daarnaast ook nog eens de goedkoopste uitvaartverzekeraars.

Uw nabestaanden hebben door dat u een verzekering afsluit bij deze bedrijven veel minder te regelen. Bij verzekeraar a.s.r. kunt u alleen de verzekering afsluiten, na overlijden zal er een uitvaartondernemer aangesteld moeten worden die de uitvaart gaat verzorgen.

Uitvaartverzekeringen vergelijken en afsluiten