AXENT gefuseerd met Ardanta

Vanaf 1 oktober 2016 is AXENT samen gegaan met Ardanta. Deze uitvaartverzekeraar bestaat inmiddels al 51 jaar en hoort tot de ASR Levensverzekering N.V. Er werken ruim 100 mensen bij Ardanta en met 4 miljoen klanten is Ardanta de grootste uitvaartverzekeraar van Nederland. Nu AXENT is overgenomen door Ardanta weet u dat u verzekerd bent bij een uitvaartverzekeraar met een ruime ervaring.

AXENT samen met Ardanta

Als klant van AXENT heeft u een brief ontvangen waarin staat vermeld dat Ardanta en AXENT vanaf 1 oktober 2016 samen verder zullen gaan onder de naam Ardanta. Er zullen enkele wijzigingen worden doorgevoerd, zo heeft u nu een ander polisnummer gekregen. Doordat AXENT andere nummers uitgaf en deze niet in het systeem van Ardanta paste heeft u nu een polisnummer welke past in het systeem van Ardanta.

Ook zal het tijdstip waarop de indexering van uw uitvaartverzekering gecommuniceerd werd veranderen. Bij AXENT kreeg u dit in juni te horen en bij Ardanta zal dit in december gebeuren. De indexering loopt van januari tot en met december.

Vind een uitvaartverzekering

Polisvoorwaarden van Ardanta

De polis en de polisvoorwaarden blijven hetzelfde dus u zult geen nieuwe polis en polisvoorwaarden van Ardanta ontvangen. Er veranderd voor u als klant van AXENT niet veel nu u klant bent geworden bij Ardanta uitvaartverzekeringen.

Ardanta uitvaartverzekering

U was eerder klant bij AXENT en tegenwoordig dus van Ardanta. U zult zich afvragen wie is Ardanta? En ben ik nog wel net zo goed verzekerd tegen de kosten van mijn uitvaart bij Ardanta? Wij kunnen u op deze vraag geruststellen, u bent zeker goed verzekerd bij Ardanta.

Bij Ardanta staan de nabestaanden centraal, het is geen standaard uitvaartverzekeraar. Ardanta zult u helpen met uw vragen over uw uitvaart en helpt u inzicht te geven in alles wat met een uitvaart te maken heeft. Sinds 2011 is Ardanta in het bezit van het Keurmerk Klantgericht Verzekeren (KKV). U weet dat u als klant van Ardanta en eerder van AXENT dus bij een uitvaartverzekeraar verzekerd bent welke aandacht heeft voor u en u op alle manieren zover het kan, zal helpen.

Uitvaartverzekeringen

Bij Ardanta kunt u 3 verschillende soorten uitvaartverzekeringen afsluiten. U kunt een Geld Garant Uitvaartplan, een Geld Geregeld Uitvaartplan of een Zorg Garant Uitvaartplan afsluiten. Op onze website staat precies beschreven wat de kenmerken van de Ardanta uitvaartverzekeringen zijn. Door een uitvaartverzekering af te sluiten bij Ardanta weet u dat u goed verzekerd bent tegen de kosten van uw uitvaart. Door de jarenlange ervaring is Ardanta een betrouwbare uitvaartverzekeraar.

Vind een uitvaartverzekering

Uitvaartverzekering afsluiten

Als u nog geen uitvaartverzekering heeft afgesloten dan is het verstandig om dit zo snel mogelijk te regelen. De kosten van een uitvaart lopen tegenwoordig al snel op en u moet er op rekenen dat een uitvaart in Nederland rond de 8000 euro zal kosten. Dit bedrag stijgt ieder jaar en als u zich niet verzekerd tegen de kosten van uw uitvaart dan zullen uw nabestaanden de rekening gepresenteerd krijgen. Het lijkt ons dat u niet wilt dat uw nabestaanden uw uitvaart moeten betalen, sluit daarom vandaag nog een uitvaartverzekering af. U bent al verzekerd voor enkele euro’s per maand.