Ardanta wordt a.s.r. uitvaartverzekeringen

a.s.r. neemt per 25 september 2023 afscheid van de merknaam Ardanta, de uitvaartverzekeraar die in het jaar 2000 is overgenomen. a.s.r. wil het aantal merken die nu nog onder verschillende namen opereren terug brengen. Eerder dit jaar deed de verzekeraar dit al met de merken Ditzo en de Europeesche Verzekeringen.

Door Ardanta voort te zetten onder de naam a.s.r. wil men het sterke merk verder laten groeien.

Het enige wat veranderd is, de naam van Ardanta naar a.s.r. alle polissen, contracten en voorwaarden zullen ongewijzigd blijven.

Ardanta wordt a.s.r.

Uitvaartverzekeraar Ardanta

Sinds 1965 biedt Ardanta uitvaartverzekeringen aan en inmiddels hebben 3,8 miljoen Nederlanders zich verzekerd bij deze uitvaartverzekeraar. Ardanta heeft de afgelopen jaren grote verzekeraars overgenomen zoals Axent, Nivo, Generali & PC Uitvaart. Ardanta behoort tot de grootste uitvaartverzekeraars van Nederland.

Over Ardanta

Ardanta is een Nederlandse verzekeraar die gespecialiseerd is in uitvaartverzekeringen. Ze bieden verschillende uitvaartverzekeringen aan die zijn ontworpen om aan verzekerden en hun nabestaanden de kosten van een uitvaart te dekken.

Over a.s.r.

a.s.r. is een Nederlandse verzekeraar en financiële dienstverlener die een breed scala aan verzekeringsproducten en financiële diensten aanbiedt. Ze zijn actief op zowel de particuliere als zakelijke markt en staan bekend om hun focus op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Het bedrijf heeft diverse merken onder zijn paraplu en beheert ook beleggingsportefeuilles voor klanten. a.s.r. heeft een lange geschiedenis in Nederland.

Wat verandert ervoor de klanten en medewerkers van Ardanta?

Voor de klanten van Ardanta zal er helemaal niets veranderen. De producten en service blijven zoals het nu ook is.  De uitvaartpolis en contractnummers blijven ook hetzelfde. Ook het telefoonnummer van het meldpunt overlijden (0800 – 33 33 000) verandert niet.

Over de naamsverandering van Ardanta naar a.s.r. zullen de klanten nog een brief ontvangen per post.

De medewerkers van Ardanta blijven ook gewoon werkzaam op het kantoor in Enschede.

Ardanta inloggen

Als u informatie over uw lopende uitvaartverzekering wilt nakijken dan kunt u naar de inlog pagina van Ardanta gaan. U zult automatisch worden doorgestuurd naar de site van a.s.r.