Uitvaartmuziek Top 10

Uitvaartmuziek is bij iedere uitvaart belangrijk. Het maakt de uitvaart een stuk persoonlijker en zeker als de overledene een eigen muzieksmaak had. De muziek welke wordt afgespeeld raakt de aanwezige bij de uitvaart. Ondanks dat er een keuze is uit heel veel muziek zijn er toch enkele nummers welke veelvuldig worden gedraaid tijdens een uitvaart. Ave Maria staat bijvoorbeeld al jaren in de top 10. Monuta heeft vandaag de top 10 bekend gemaakt en ook daar staat dit nummer weer op nummer 1.

Nederlandse muziek

Uit de top 10 van Monuta blijkt dat de Nederlandse muziek het nog steeds goed doet tijdens menig uitvaartplechtigheid. Als we naar de top 10 kijken zijn maar liefst 6 nummers van Nederlandse bodem. Marco Borsato staat met 2 nummers in de top 10, met ‘Afscheid nemen bestaat niet’ (op 4) en ‘Breng me naar het water’ (9). Claudia de Breij staat op nummer 3 achter Ave Maria en Andrea Bocelli, Sarah Brightman met Time to say goodbye.
Ave Maria staat op nummer 1 in de uitvaart Top 10.

Sweet People
Een nummer welke u waarschijnlijk qua naam niet meteen zal kennen is het nummer van Sweet people met ‘En de vogels zongen’. Toch staat dit nummer op nummer 6, zodra u het hoort is het vrij goed mogelijk dat u het al eens eerder heeft gehoord tijdens een uitvaart.

Als u al weet welke muziek u tijdens uw uitvaart ten gehore zou willen brengen dan is het verstandig om dit nu al vast te leggen. Het is voor de nabestaanden welke uw uitvaart regelen namelijk een stuk makkelijker als u al weet welke muziek u wilt laten spelen.

Monuta

9.0

Monuta beoordeling

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

7,36 p/m

DELA

9.0

DELA beoordeling

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

9,22 p/m

a.s.r.

8.3

a.s.r. beoordeling

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

10,88 p/m

DLE

8.6

DLE beoordeling

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

14,92 p/m