Uitvaartverzekering voor de student

Wil jij een studenten uitvaartverzekering afsluiten? Als student denk je er misschien niet meteen aan om een uitvaartverzekering af te sluiten. En toch is het iets waar je je eens in zou moeten verdiepen. Een uitvaart is nu eenmaal duur dus je kunt je maar beter verzekeren tegen de kosten die dit met zich mee brengt. Ondanks dat je het als student niet al te breed zult hebben hoeft het afsluiten van een uitvaartverzekering als student je niet veel te kosten.

Studentenkorting op uitvaartverzekering

Studentenkorting op een uitvaartverzekering dat biedt geen één verzekeraar aan. Er zijn wel verzekeringen die voor een bepaalde doelgroep zijn maar je bent natuurlijk vrij welke uitvaartverzekering jij afsluit. En toch is het verstandig als je nog studeert om een uitvaartverzekering af te sluiten. Waarom een uitvaartverzekering als student afsluiten vraag je je af als er geen studentenkorting te halen is? De reden om wel een uitvaartverzekering af te sluiten is dat hoe jonger je bent hoe lager de premie zal zijn. Als student is het afsluiten van een uitvaartverzekering goedkoper dan voor senioren.

Premie student uitvaartverzekering

Als je als student een uitvaartverzekering afsluit dan krijg je dus geen studentenkorting. Maar doordat je nog jong bent is de premie erg laag. Je kunt namelijk al verzekerd zijn voor iets meer dan 1 euro per maand. Voor dat geld ben je dus verzekerd tegen de kosten van jouw uitvaart en voorkom je dat de nabestaanden met de kosten achter blijven. Voor deze maandpremie krijg je een simpele uitvaart hoe meer wensen, hoe hoger de premie zal worden.

Welke uitvaartverzekering als student

Je zult wel moeten weten wat voor uitvaartverzekering je wenst af te sluiten, Je kunt ervoor kiezen om een verzekering af te sluiten waarbij de producten en diensten voor jouw uitvaart verzekerd zijn. Deze verzekering heet de natura verzekering. Als je liever meer vrijheid wenst dan is de kapitaal verzekering meer iets voor jou. Je spaart hierbij een kapitaal op welke zal worden uitgekeerd aan jouw nabestaanden die hiermee jouw uitvaart kunnen regelen.

Monuta

9.3

review Monuta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

11,87 p/m

Bekijken
DELA

9.0

review DELA

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

12,44 p/m

Bekijken
Ardanta

8.3

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

13,84 p/m

Bekijken
PC Uitvaart

8.3

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

13,85 p/m

Bekijken

Vergelijken

Als student weet je maar al te goed dat je slim met je geld om moet gaan. Ook bij het afsluiten van een uitvaartverzekering zul je dus moeten kijken waar voor jou het meeste voordeel te behalen is. Je wilt immers een goedkope uitvaartverzekering afsluiten als student. Door de uitvaartverzekeringen te vergelijken zal je zien dat je op jaarbasis een aardig bedrag kunt besparen. We raden je wel aan om niet alleen naar de premie te kijken omdat je een goedkope uitvaartverzekering wilt afsluiten. De voorwaarden zijn namelijk minstens zo belangrijk want je wilt wel de verzekering afsluiten die helemaal aan jouw wensen voldoet. Een uitvaartverzekering afsluiten doe je normaal gesproken maar één keer in je leven.

Wat kost een uitvaart?

Wat zijn de kosten voor een uitvaart? Een uitvaart kost tegenwoordig rond de 8000 euro. Het ligt er maar net aan wat jouw wensen zijn met betrekking tot jouw uitvaart. Aan de hand van jouw uitvaartwensen kunnen globaal de kosten van jouw uitvaart berekend worden. Als je veel wensen hebt en geen simpele uitvaart wenst dan zal je uiteraard meer premie moeten betalen. Als je wilt weten wat jouw uitvaart ongeveer zal gaan kosten en je geen zin hebt om dit allemaal uit te zoeken op het internet dan kun je de tool hier beneden gebruiken. Met enkele muisklikken worden de kosten voor de uitvaart berekend. Je kunt als je wilt ook meteen een uitvaartverzekering afsluiten als student.