Yarden mijn laatste wensen

Yarden biedt sinds deze week de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering aan. Deze verzekering kenmerkt zich door de enorme flexibiliteit. Als u een uitvaartverzekering bij Yarden gaat afsluiten hoeft u niet meer de keuze te maken over de vergoeding van de kosten van de uitvaart, uitkering in geld óf een combinatie.

U kunt deze mogelijkheden dagelijks online aanpassen, geheel naar uw veranderde wensen of situatie. Yarden heeft ook de leeftijd waarmee u uw kinderen gratis kunt meeverzekeren verhoogd van 18 naar 21 jaar. De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering speelt in op de veranderde eisen en wensen van de consument met betrekking tot de uitvaart.

Nieuwe generatie uitvaartverzekering

Yarden is met de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering een geheel nieuwe weg ingeslagen. We kunnen dan ook spreken van een nieuwe generatie uitvaartverzekering. Dat de nieuwe uitvaartverzekering van Yarden flexibel is blijkt wel, er kan bij een terminaal zieke patiënt een voorschot worden uitgekeerd om de laatste wensen te laten uitkomen of om extra thuiszorg in te kopen. Als u ervoor kiest om het verzekerd bedrag alleen te laten uitkeren als vergoeding van de uitvaartkosten, dan is deze mogelijkheid er niet.

Uitvaartwensen veranderen voortdurend en hier heeft Yarden met de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering goed op ingespeeld. Een uitvaartverzekering welke dagelijks online aanpasbaar is dat bestond eerder nog niet. De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering is ontstaan door te luisteren naar de consument.

Voordelen

Buiten de flexibiliteit van de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering zijn er nog enkele voordelen waar u als consument uw voordeel mee kunt doen. Zo zijn uw kinderen bij Yarden tegenwoordig tot hun 21ste jaar gratis meeverzekerd tegen de kosten van een uitvaart. Voorheen waren de kinderen tot hun 18e gratis meeverzekerd. Verder zijn klanten van Yarden automatisch lid van de Yarden Vereniging. Dit geeft recht op voorlichtings- en bewustwordingsbijeenkomsten en nazorg-activiteiten. Verder krijgt u als lid van de vereniging 10% Ledenvoordeel wanneer de uitvaart door Yarden Uitvaartzorg zal worden uitgevoerd.

Lage premie per maand

Deze flexibele uitvaartverzekering van Yarden kunt u al afsluiten voor enkele euro’s per maand. U wilt zich natuurlijk bij een uitvaartverzekeraar verzekeren tegen de kosten van uw uitvaart waar u op kunt vertrouwen, dan zit u Yarden goed. Yarden beschikt over de Gouden Oor Erkenning.