Gratis uitvaartverzekering voor kind

U wilt uw kind natuurlijk ook meeverzekeren op uw uitvaartverzekering. Een kind meeverzekeren op uw uitvaartverzekering is snel en makkelijk te regelen. Tegenwoordig kunt u uw kind meeverzekeren en regelt u dit online. Uw kind kan op uw polis worden bijgeschreven zodat u alles overzichtelijk op één polis heeft staan.

Kind gratis meeverzekeren

Als u voor uzelf al een uitvaartverzekering heeft afgesloten dan kunt u vaak uw kind gratis laten meeverzekeren op uw polis. Er zullen in dat geval dus geen extra kosten aan de uitvaartverzekering voor uw kind berekend worden. Uw kind moet wel in Nederland wonen en het kind moet aangemeld zijn bij uw uitvaartverzekeraar.

Bij een overlijden is de dekking gelijk aan het hoogst verzekerd bedrag van één van de verzekerde ouders. U moet uw kind wel op tijd aanmelden bij de verzekeraar, als u namelijk te laat bent dan kunt u uw kind soms niet gratis meeverzekeren. Bij iedere verzekeraar gelden hier weer andere regels voor, lees daarom even de polis door zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Tot 18e jaar gratis meeverzekerd

Uw kind is gratis meeverzekerd op uw polis tot zijn of haar 18e verjaardag. U doet er verstandig aan om voor de 18e verjaardag alvast een eigen uitvaartverzekering voor uw kind af te sluiten. De verzekeraar zal u er in de meeste gevallen aan herinneren dat er een nieuwe uitvaartverzekering moet worden afgesloten. Het kind is namelijk niet meer meeverzekerd met één van de ouders als hij/zij 18 jaar is geworden.

Eigen uitvaartverzekering voor kind

U hoeft uw kind niet mee te verzekeren maar als de mogelijkheid er is dan is dit wel de meest voordelige mogelijkheid. U kunt er ook voor kiezen om voor uw kind een eigen uitvaartverzekering af te sluiten.

De premie welke u moet betalen voor uw kind is een stuk lager dan dat u een uitvaartverzekering voor een volwassenen zou afsluiten. Wacht dus niet te lang met het afsluiten van een uitvaartverzekering voor uw kind, hoe eerder u dit doet hoe lager de premie zal zijn.
Op de website van de desbetreffende verzekeraar kunt u nadat u de gegevens heeft ingevuld zien hoeveel u aan premie kwijt zult zijn.

Uitvaartverzekering afsluiten

Als u voor u zelf een uitvaartverzekering gaat afsluiten en u heeft een kinderwens dan is het gratis kunnen meeverzekeren een punt waar u op zou kunnen letten. Als u uw kind gratis kunt meeverzekeren dan is dat niet alleen overzichtelijk door dat u alles bij één verzekeraar hebt ondergebracht, maar het bespaart u ook geld. Door vooraf de uitvaartverzekeringen te vergelijken en de voorwaarden hierbij goed door te nemen komt u er snel achter waar kinderen gratis zijn mee te verzekeren.

Monuta

9.0

review Monuta

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

7,36 p/m

DELA

9.0

review DELA

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

9,22 p/m

a.s.r.

8.3

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

10,88 p/m

DLE

8.6

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

14,92 p/m