BudgetUitvaartPolis

Wilt u een uitvaartverzekering afsluiten en daar niet te veel voor betalen? Dan kunt u terecht bij BudgetUitvaartPolis. Deze uitvaartverzekeraar is sinds 2014 actief en biedt goedkope uitvaartverzekeringen aan. BudgetUitvaartPolis behoort tot het Algemeen Belang Verzekeringen.

Sinds 1 januari 2015 maakt Algemeen Belang Verzekeringen deel uit van coöperatie DELA. De reden dat de polissen goedkoper aangeboden kunnen worden is dat u bij deze uitvaartverzekeraar bijna alles online regelt. U bespaart dus een hoop geld op uw uitvaartpremie en u krijgt evengoed de uitvaart welke u wenst.

 • Geldbedrag + Uitvaartverzorger
 • Complete uitvaart
 • Geldbedrag vrij besteedbaar
 • Kinderen tot 18 jaar gratis

Verzekerd bedrag

€9.500,-
Dienstenpakket €2.500 + €7.000 vrij te besteden
Ander verzekerd bedrag?

7,36
Premie per maand

 • Geldbedrag vrij besteedbaar
 • Altijd aanpasbaar
 • Kinderen tot 25 jaar verzekerd met korting

Verzekerd bedrag

€9.500,-
Dienstenpakket €6.750 + €2.750 vrij te besteden
Ander verzekerd bedrag?

9,22
Premie per maand

a.s.r.
 • Geldverzekering
 • Kinderen tot 18 jaar gratis
 • Vrije keuze uitvaartverzorger

Verzekerd bedrag

€9.500,-

€ 10,88
Premie per maand

Twenthe
 • Natura sommen
 • Vrije keuze uitvaartverzorger
 • Kinderen tot 18 jaar gratis

Verzekerd bedrag

€9.500,-

€ 12,44
Premie per maand

 • Geldbedrag vrij besteedbaar
 • Geld verzekering

Verzekerd bedrag

€9.500,-
9.500 vrij te besteden
Ander verzekerd bedrag?

12,48
Premie per maand

DLE
 • Geldverzekering
 • Geldbedrag vrij besteedbaar
 • Termijn: Levenslang

Verzekerd bedrag

€9.500,-

€ 14,92
Premie per maand

BudgetUitvaartPolis lage premie

Bij BudgetUitvaartPolis weten ze ook dat de meeste mensen wel een uitvaartverzekering willen afsluiten maar dit in veel gevallen alsmaar uitstellen. Een reden waarvoor mensen het afsluiten van een uitvaartverzekering uitstellen is de premie. Voor veel mensen is het afsluiten van een uitvaartverzekering een behoorlijke aanslag op hun budget. Daar is nu verandering ingekomen.

De initiatiefnemers van BudgetUitvaartPolis hebben veel ervaring met uitvaartverzekeringen en weten waar mensen zoal tegen aan lopen. Hierdoor is het nu voor iedereen mogelijk om een uitvaartverzekering af te sluiten ongeacht het inkomen. Doordat u de meeste zaken online regelt kunnen de kosten gedrukt worden waardoor u minder betaald aan premie. Voor vragen kunt u natuurlijk altijd terecht bij het deskundig personeel van BudgetUitvaartPolis via het contactformulier op de website.

Goede verzekeringen tegen een lage premie

Iedereen wil goed verzekerd zijn tegen de kosten van een uitvaart en het liefst zo goedkoop mogelijk. Bij BudgetUitvaartPolis betaald u een lage premie welke uzelf online kunt berekenen. Kinderen zijn standaard tot hun 18e jaar gratis meeverzekerd.

Als u een uitvaartverzekering afsluit bij BudgetUitvaartPolis dan heeft u de vrijheid om zelf een uitvaartverzekeraar uit te kiezen. U betaald een lage premie voor een goede uitvaartverzekering. Door een uitvaartverzekering bij BudgetUitvaartPolis af te sluiten voorkomt u dat uw nabestaanden met de kosten van uw uitvaart zullen achter blijven. U kunt al een uitvaartverzekering afsluiten voor €1,96 per maand.

Typen Uitvaartverzekeringen

Bij BudgetUitvaartPolis kunt u alleen de natura sommenverzekering afsluiten. Voor de duidelijkheid leggen we hieronder toch even de verschillende andere uitvaartverzekering uit zodat u weet welke verschillen in verzekeringen er zijn.

Natura uitvaartverzekering
U kunt een natura uitvaartverzekering afsluiten waarbij u zich verzekert voor de producten en diensten van uw uitvaart.

Natura sommenverzekering (BudgetUitvaartPolis)
U kunt een natura sommenverzekering (budgetuitvaartpolis) afsluiten, hierbij kiest u een bedrag waarvan u denkt dat deze de uitvaart zal dekken. De kosten welke gemaakt worden door de nabestaanden voor uw uitvaart kunnen zij declareren bij de verzekeraar tot aan de hoogte van dit verzekerde bedrag.

Combinatie uitvaartverzekering
Bij een combinatie uitvaartverzekering bent u verzekerd voor de producten en diensten voor uw uitvaart en daarbij is er ook nog een apart kapitaal beschikbaar waardoor de nabestaanden meer keuzevrijheid hebben.

Kapitaal uitvaartverzekering
U kunt ook nog een kapitaal uitvaartverzekering afsluiten. Bij deze verzekering wordt het opgebouwde kapitaal na het overlijden uitgekeerd aan de nabestaanden. De nabestaanden kunnen dit kapitaal zelf uitgeven, ook aan dingen die niets met uw uitvaart te maken hebben.
U ziet er is genoeg keuze als u een uitvaartverzekering wilt afsluiten. Bij BudgetUitvaartPolis is de premie laag en u regelt alles zelf online. BudgetUitvaartPolis geeft geen advies over welke uitvaartverzekering het beste bij u past. Dit zorgt ervoor dat de kosten laag gehouden kunnen worden.