Axent uitvaartverzekeringen

Vanaf 1 oktober 2016 is Axent samen gegaan met Ardanta. Voor u als klant zal dit nog meer voordelen met zich meebrengen. De goede zorg welke u van Axent gewend bent zal blijven bestaan aangevuld met de ruime ervaring van Ardanta.

Een uitvaartverzekering bij Axent afsluiten betekent dat u een uitvaartverzekering in geld afsluit. Bij Axent draait het om eenvoud en transparantie deze verzekeraar is net weer even anders dan de andere uitvaartverzekeraars zoals Monuta en DELA. Axent uitvaartverzekeringen keert alleen in geld uit, u kunt dus alleen een kapitaalverzekering afsluiten. Het geldbedrag is volledig vrij te besteden. Als u dus niet teveel over uw uitvaart wilt nadenken, maar u wilt wel dat uw nabestaanden uw uitvaart kunnen regelen en financieren dan sluit u een uitvaartverzekering af bij Axent.

Vind een uitvaartverzekering

Axent uitvaartverzekeringen

U kunt zich verzekeren voor een bedrag vanaf € 3.000,- tot € 25.000,- euro als u een uitvaartverzekering bij Axent gaat afsluiten. U kunt dus zelf bepalen voor welk bedrag u verzekerd zult zijn. Een gemiddelde uitvaart in Nederland kost tegenwoordig ongeveer 8000 euro. Het ligt er helemaal aan hoe uitgebreid u uw uitvaart wilt hebben. Als u voor een standaard uitvaart kiest dan zult u rond de 8000 euro kwijt zijn. Als u veel extra’s wilt dan zult u logischerwijs voor een hoger bedrag verzekert moeten zijn. Bij Axent behoort dit allemaal tot de mogelijkheden. Om u te helpen wat de kosten voor uw uitvaart zullen zijn heeft Axent een makkelijke tool op de website gezet waarmee u globaal uw uitvaartkosten kunt berekenen.

Uitvaartverzekering bij Axent afsluiten

Als u een offerte heeft opgevraagd en u besluit om een uitvaartverzekering bij Axent af te sluiten dan is dit met 2 minuten geregeld. Op de website van Axent uitvaartverzekeringen kunt u op uw gemak de voorwaarden doorlezen. De klanten van Axent beoordelen deze verzekeraar erg goed. U kunt bij Axent een uitvaartverzekering online afsluiten, maar als u liever even persoonlijk geholpen wilt worden dan kunt u even bellen met Axent. Doordat Axent een uitvaartverzekeraar is welke van eenvoud houdt, is de premie welke u moet betalen ook laag. U zult wel medisch geaccepteerd moeten worden.

Hoe een uitvaartverzekering bij Axent afsluiten?

Als u een uitvaartverzekering bij Axent wilt afsluiten dan gaat u naar de website en daar vult u het te verzekeren bedrag in, uw leeftijd en u geeft aan of u de premie 10, 20, of 30 jaar wilt betalen of dat u tot 65e of tot uw 85e wilt betalen
Zodra u bovenstaande gegevens heeft ingevuld zal er berekend worden hoeveel u aan premie dient te betalen. U kunt de premie betalen per maand, kwartaal of u betaald eenmalig het hele bedrag. De premie is dus helemaal afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Voorschot bij terminale ziekte

Bij een terminale ziekte kunt u bij Axent een voorschot op het geldbedrag opnemen. Dit bedrag kunt u vrij besteden. Op de website van Axent staan de voorwaarden voor deze optie beschreven.

Kinderen gratis meeverzekeren bij Axent

Als u een uitvaartverzekering bij Axent afsluit dan kunt u uw kinderen gratis meeverzekeren op uw polis.

Vind een uitvaartverzekering
Axent staat ingeschreven bij de toezichthouder Autoriteit Financiële Markten (AFM). Axent is onderdeel van de onafhankelijke Stichting Klachteninstituut Financiële Dienstverlening (Kifid). U kunt dus met een gerust hart een uitvaartverzekering bij Axent afsluiten.
Axent uitvaartverzekeringen staat voor transparantie en eenvoud. Desondanks kunt u een kapitaalverzekering afsluiten welke bij uw wensen aansluit.