Ardanta

Ardanta uitvaartverzekeringenArdanta uitvaartverzekering behoort tot de ASR groep waar ook Ditzo, Europeesche Verzekeringen en De Amersfoortse bij behoren. Een uitvaartverzekering afsluiten bij Ardanta betekent dat u uw uitvaart verzekert bij een grote betrouwbare verzekeraar. Aradanta uitvaartverzekering heeft het Keurmerk Klantgericht Verzekeren (KKV) waardoor u verzekert bent bij een verzekeraar welke klantgericht werkt en geen hoge premie zal berekenen.

Ardanta

Er gingen u al veel mensen voor welke allemaal hun uitvaartverzekering bij Ardanta hebben afgesloten. Ardanta zal uw nabestaanden persoonlijk begeleiden en heeft dit aspect dan ook hoog in het vaandel staan. Deze begeleiding is voor, tijdens en na de uitvaart. De service van Ardanta staat hoog aangeschreven en er wordt ook veel waarde gehecht aan de mening van de klanten.

Ardanta Uitvaartverzekering

Bij Ardanta heeft u de keuze uit drie soorten uitvaartverzekeringen. Er is het Geld Garant Uitvaartplan waarbij er een geldbedrag zal worden uitgekeerd aan uw nabestaanden. U kunt zelf bepalen aan wie het geld voor uw uitvaart overgemaakt moet worden. De tweede keus is het Geld Geregeld Uitvaartplan, hierbij zal het uit te keren bedrag worden overgemaakt aan de uitvaartondernemer.

De nabestaanden zullen dus geen kapitaal gestort krijgen en ook geen rekeningen ontvangen. En de derde optie is om bij Ardanta een Zorg Garant Uitvaartplan af te sluiten. Hierbij zijn de diensten voor uw uitvaart verzekert. Het Zorg Garant Uitvaartplan is een uitgebreide uitvaartverzekering welke jaarlijks geïndexeerd zal worden. Hierdoor bent u nooit onderverzekerd.

  • Bij de uitvaartverzekeringen van Ardanta zijn uw kinderen gratis meeverzekerd tot hun 18e jaar.
  • De premie betalen kan per maand, per kwartaal, per half jaar of per jaar.
  • U kunt de duur van het betalen van de premie zelf bepalen. Bijvoorbeeld 20 of 30 jaar, tot in uw 65ste, 80ste of 85ste levensjaar.
  • Bij Ardanta kunt u een uitvaartverzekering afsluiten tot uw 75 jaar.
  • De ongevallendekking is gratis meeverzekerd. Dit betekent dat wanneer iemand voor zijn 65e overlijdt door een ongeval er 2500 euro aan de nabestaande uitgekeerd zal worden.

Welke uitvaartverzekering u ook bij Ardanta af zult sluiten, u bent altijd goed verzekert tegen de kosten voor uw uitvaart. Ardanta is niet voor niets één van de grotere uitvaartverzekeraars van Nederland.
Op de website van Ardanta kunt u eenvoudig de globale kosten voor uw uitvaart berekenen. U kunt hier ook uw persoonlijke wensen met betrekking tot uw uitvaart vastleggen. Dit is wel zo makkelijk voor uw nabestaanden als deze precies weten wat uw wensen zijn.