Wat is de beste uitvaartverzekering

Als u een uitvaartverzekering gaat afsluiten dan wilt u natuurlijk de beste verzekering. Maar wat is nu de beste uitvaartverzekering? Op deze vraag is helaas geen antwoord te geven. Wat voor de ene persoon de beste uitvaartverzekering is dat kan voor een ander toch niet de verzekering zijn welke aan de wensen voldoet.

Verschillende uitvaartverzekeringen

In Nederland heeft u de keuze uit zeker 6 grote uitvaartverzekeraars welke meerdere soorten uitvaartverzekeringen aanbieden. De bekendste verzekeraars zijn Monuta, Axent, DELA, Yarden, Ardanta en Nuvema. Een uitvaartverzekering afsluiten bij één van deze uitvaartverzekeraars betekent dat u goed verzekerd bent tegen de kosten van uw uitvaart.

Uitvaartwensen

Wat de beste uitvaartverzekering voor u zal zijn hangt voor een groot deel van uw uitvaartwensen af. Als u een sobere uitvaart wenst dan zal het verschil tussen de verschillende verzekeraars niet zo groot zijn. Als u echter een uitgebreide uitvaart wilt met alles erop en eraan dan is het verschil aanmerkelijk groter. Het is dan ook verstandig om de uitvaartverzekeringen te vergelijken. Wat bij de ene verzekeraar standaard is meeverzekerd dat hoeft bij een andere verzekeraar niet zo te zijn.

Uitvaartverzekering op hoge leeftijd

De beste uitvaartverzekering op hogere leeftijd afsluiten? Als u op oudere leeftijd een uitvaartverzekering gaat afsluiten zult u de voorwaarden van de verzekeraar er goed op na moeten lezen. U kunt zich op hoge leeftijd namelijk niet bij iedere verzekeraar verzekeren voor de kosten van uw uitvaart. Er zijn verzekeraars waar u tot uw 65ste een uitvaartverzekering kunt afsluiten maar er zijn er ook waar dit op een hogere leeftijd kan. Als u dus erg lang wacht met het afsluiten van een uitvaartverzekering zult u niet veel te kiezen hebben. Qua premie zal u ook meer betalen dan iemand die op jonge leeftijd een uitvaartverzekering afsluit.

Beste uitvaartverzekering

De conclusie is dus dat de beste uitvaartverzekering niet bestaat. Het is wel zo dat de uitvaartverzekeraars welke actief zijn in Nederland al vele jaren actief zijn. U weet dus dat u een verzekering afsluit bij een maatschappij met voldoende ervaring. En dit is ook wel noodzakelijk aangezien een uitvaart altijd goed geregeld dient te worden.

Monuta

Verzekerd bedrag

€6.500

Kinderen gratis

Tot 18 jaar

review Monuta

8.1 / 10

6,42

Bekijken
DELA

Verzekerd bedrag

€6.500

Kinderen gratis

Nee

review DELA

8.0 / 10

6,81

Bekijken
Yarden

Verzekerd bedrag

€6.500

Kinderen gratis

Tot 21 jaar

review Yarden

7.1 / 10

5,79

Bekijken
Ardanta

Verzekerd bedrag

€6.500

Kinderen gratis

Tot 18 jaar

review Ardanta

7.6 / 10

6,83

* Bekijken
PC Uitvaart

Verzekerd bedrag

€6.500

Kinderen gratis

Tot 18 jaar

review PC Uitvaart

7.3 / 10

6,83

* Bekijken