Memori het online condoleanceregister

Memori is een online gedenkplaats waar nabestaanden van de overledene een herinnering of reacties kunnen achter laten.

Dit online condoleanceregister is voor de nabestaanden waardevol vanwege de dierbare herinneringen die gedeeld worden. De nabestaanden houden zo een mooi aandenken aan hun dierbare over.

Memori is een initiatief van Zorgna die als doel heeft om ondersteuning te bieden bij het verlies van een dierbare.

Memori

Online herdenken van dierbaren

Memori is een mooie gedenkplaats waar genodigden hun medeleven kunnen tonen. Op dit online condoleanceregister is het ook mogelijk om foto’s en video’s te delen.

Doordat Memori helemaal digitaal is kunt u ook met familieleden en vrienden die niet bij de uitvaart aanwezig kunnen zijn uw overlijdensbericht delen. Zij kunnen op hun beurt een herinnering aan de overledene achter laten.

Kortom het is een mooie herdenkingsplaats die u overal ter wereld kunt raadplegen en waar iedereen zijn medeleven in kan tonen.

Hoe werkt Memori?

Op Memori kunt u of uw uitvaartverzorger een online gedenkplaats creëren voor uw dierbare. U kunt de familie en vrienden van de overledene een link sturen waarmee ze naar de Memori gedenkplaats kunnen gaan en een condoleance achter kunnen laten.

Naast het traditionele condoleren is dit een manier om een tastbaar aandenken te creëren. U heeft namelijk de mogelijkheid om van alle condoleances een album samen te stellen.

Voor de mensen die een condelance willen achter laten en dit graag doen met een gedicht heeft Memori een aantal rouwgedichten voor u verzameld.

Op dit online condoleance register kunnen geen anonieme reacties achter gelaten worden. Alle reacties worden getoond inclusief de naam en de woonplaats.

Er is wel een mogelijkheid om de reactie alleen aan de beheerder van de gedenkplaats te tonen.

U kunt er als nabestaande voor kiezen om het online condoleance register zelf te beheren, maar u kunt dit ook overlaten aan de uitvaartverzorger.

Wat kost een online condoleance register op Memori?

Memori heeft 3 verschillende pakketten waar u uit kunt kiezen als u een Memori herinneringsplaats wilt aanmaken.

Memori basis

  • overlijdensbericht
  • géén reacties mogelijk
  • blijft onbeperkt online

€29,-


Memori Plus 1 jaar

  • herinneren en condoleren
  • open voor reacties, foto’s, etc.
  • inhoud Memori te downloaden

1 jaar €49,-


Memori Plus 3 jaar

  • herinneren en condoleren
  • open voor reacties, foto’s, etc.
  • inhoud Memori te downloaden

€89,-

Plus abonnement
Als u kiest voor een Plus abonnement dan kunt u de reacties downloaden en er zelf een album mee samenstellen. Zo blijft er een mooi herinneringsdocument achter dat eer doet aan de dierbare overledene.

Memori aanmaken

Als u een online gedenkplaats op Memori wilt aanmaken dan gaat u als volgt te werk.

Privacy

Als u uw reactie liever privé houdt dan kunt u dit aangeven door een vinkje te plaatsen waardoor uw reactie alleen te zien is door de familie van de overledene.

Bij het aanmaken van een Memori gedenkplaats heeft u als beheerder de keuze welke mate van zichtbaarheid u wilt toepassen.

Als u liever het online condoleance register alleen voor familie en vrienden inzichtelijk wilt hebben dan kunt u de online gedenkplaats voorzien van een speciale inlognaam en wachtwoord. Alleen de mensen die u uitnodigt krijgen dan toegang tot de Memori gedenkplaats.

Over Memori

Memori is opgericht om voor nabestaanden kracht en troost te bieden door middel van een online condeleance register. Het delen van herinneringen, foto’s, muziek, video’s, liefdevolle verhalen en uitspraken zorgen voor een gevoel van verbondenheid.

Deze bijzondere herinneringen zijn een geschenk aan de nabestaanden die hier kracht en troost uit kunnen halen.

Zorgna

Zorgna de organisatie achter Memori is opgericht in 2006. Het doel van Zorgna is om nabestaanden te ondersteunen na het verlies van een dierbare.

Naast Memori heeft Zorgna nog meerdere websites die helpen bij het omgaan met een verlies en de afwikkeling van een nalatenschap.

Het Memori-team bestaat uit professionals met diverse disciplines en achtergronden. Deze verscheidenheid zorgt voor de juiste balans rondom een groot thema als overlijden.