Klaverblad uitvaartverzekering

Klaverblad uitvaartverzekeringBij Klaverblad verzekeringen kunt u terecht voor het afsluiten van een kapitaalverzekering. Buiten deze verzekering kunt u bij Klaverblad ook terecht voor verzekeringen zoals de autoverzekering, de aansprakelijkheidsverzekering en reisverzekering.

Met 425 medewerkers behoort Klaverblad tot de middelgrote verzekeraars van Nederland het bedrijf bestaat al sinds 1850. Klaverblad is financieel onafhankelijk en opereert geheel zelfstandig.

Inhoud

Bij Klaverblad kunt u al uw verzekeringen onderbrengen, op deze manier heeft u een maximaal overzicht over al uw lopende polissen.

Veelgestelde vragen

Regelt Klaverblad de uitvaart?
Nee, er zal bij overlijden een geldbedrag worden uitgekeerd aan de nabestaanden. Zij kunnen met het geldbedrag de uitvaart regelen.

Heb ik een bedenktijd als ik een uitvaartverzekering bij Klaverblad afsluit?
Ja, u heeft 30 dagen de tijd om de uitvaartverzekering kosteloos te annuleren.

Kan ik de uitvaartverzekering afkopen?
Ja, u kunt de uitvaartverzekering afkopen. In de polisvoorwaarden van Klaverblad leest u wat de voorwaarden hiervoor zijn.

Tot welke leeftijd kan ik een uitvaartverzekering afsluiten bij Klaverblad?
U kunt tot uw 70ste levensjaar een uitvaartverzekering afsluiten.

Voor welk bedrag kan ik mijn uitvaart verzekeren?
U kunt uw uitvaart verzekeren tussen de €3.000,- en €20.000,-

Wanneer moet ik premie betalen, per maand, per kwartaal of per jaar?
U kunt zelf bepalen of u de premie per maand, per kwartaal of per jaar wilt betalen.

Klaverblad uitvaartverzekering

MonutaKlaverblad verzekeringen staat bekend om de “doe maar gewoon” mentaliteit. Verzekeren zonder poespas, “Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder” dit ziet u ook terug in de reclames van het bedrijf. Hierdoor kunnen zij de premies voor de verzekeringen ook laag houden. Een begrafenisverzekering afsluiten bij Klaverblad is snel te regelen, u kunt er alleen terecht voor de kapitaalverzekering. Als u dus een uitvaartverzekering wilt waarbij de producten en diensten verzekerd zijn, zoals bij de natura verzekering dan kunt u deze niet afsluiten bij Klaverblad.

Verzekeringen

Het voordeel van Klaverblad verzekeringen is dat u er al uw verzekeringen kunt onderbrengen. Het is dan ook één van de weinigen verzekeraars welke buiten de uitvaartverzekering ook andere verzekeringen aanbiedt. U kunt zo ook uw auto, uw huis en uw vakantie verzekeren bij dezelfde verzekeraar. Voor u is dit erg handig omdat u zo al uw verzekeringen overzichtelijk bij elkaar heeft.

“Als je maar lang genoeg gewoon blijft, word je vanzelf bijzonder”

Kapitaal verzekering

Bij Klaverblad is het alleen mogelijk een kapitaalverzekering af te sluiten en dat heeft de onderstaande voordelen:

  • Volledige vrijheid bij het regelen van de uitvaart
  • Zelf de keuze uit het verzekerde bedrag tussen €3.000,- en €20.000,-
  • Keuze voor uitvaartverzorger
  • Uw uitvaart volgens uw persoonlijke wensen
  • Kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd

Klaverblad verzekeringen

Bij Klaverblad staat de winst en groei niet op de eerste plaats, veel belangrijker is de zelfstandigheid van het bedrijf. Door deze koers kunnen zij ook in de toekomst de consument van dienst zijn zoals ze dat nu doen. Klaverblad biedt schade- en levensverzekeringen aan voor particulieren en ondernemers in het midden- en kleinbedrijf.

Uitvaartverzekeringen

Een uitvaartverzekering afsluiten bij Klaverblad kan voor een bedrag tussen de €3.000,- en €20.000,-. Op de website van Klaverblad kunt u precies zien wat een uitvaart zou kosten als u daar uw uitvaartwensen invoert. U heeft alleen de mogelijkheid om een kapitaalverzekering af te sluiten. Hierbij zal het opgebouwde kapitaal na overlijden uitgekeerd worden aan de nabestaanden. Deze kunnen er de uitvaart mee verzorgen, maar dit is niet verplicht.

Premie
Als u een uitvaartverzekering afsluit bij Klaverblad dan kunt u zelf bepalen of u de premie per maand, per kwartaal of per jaar betaalt. De termijn waarover u premie betaalt, is minimaal 10 jaar en maximaal tot uw 80e levensjaar. Een groot bedrag in één keer betalen is ook mogelijk u betaalt dan een koopsom.

Kinderen meeverzekerd
Bij Klaverblad zijn de kinderen tot 18 jaar gratis meeverzekerd. De hoogte van het verzekerd bedrag is gelijk aan het verzekerde bedrag van de ouders tot een maximum van €7.500,-. U kunt er ook voor kiezen om voor uw kind een eigen uitvaartverzekering af te sluiten. Uw kind profiteert dan ook na zijn of haar 18e verjaardag van de lage premie.

Indexatie
Doordat de uitvaartkosten jaarlijks stijgen zal de premie jaarlijks worden verhoogd. Hierdoor zult u nooit onderverzekerd raken en zullen uw nabestaanden niets hoeven bij betalen voor uw uitvaart. Mocht het zo zijn dat de uitvaart goedkoper is dan het uitgekeerde kapitaal dan mogen de nabestaanden het bedrag wat over is houden.

Uitvaartverzekering afsluiten

Voordat u een uitvaartverzekering gaat afsluiten doet u er goed aan om uw uitvaartwensen voor uzelf kenbaar te maken. Op deze manier sluit u de verzekering af welke bij uw wensen aansluit en bent u verzekerd voor het juiste bedrag.

Monuta

9.0

review Monuta

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

7,36 p/m

DELA

9.0

review DELA

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

9,22 p/m

a.s.r.

8.3

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

10,88 p/m

DLE

8.6

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

14,92 p/m