DELA uitvaartverzekeringen

DELADELA is een coöperatie welke in 1937 is opgericht. Samen sta je sterker en kun je méér bereiken is het motto van DELA Uitvaartverzekeringen. Met meer dan 3 miljoen leden is DELA een zeer grote uitvaartverzekeraar.

Als u een uitvaartverzekering gaat afsluiten bij DELA dan heeft u de keuze uit meerdere verzekeringen.
De jarenlange ervaring van DELA zorgt ervoor dat uw uitvaart geheel naar uw wensen zal worden uitgevoerd. Niet voor niets heeft DELA uitvaartverzekeringen een goede naam in de uitvaartbranche opgebouwd.
Ondanks dat DELA uw uitvaart tot in de puntjes zal verzorgen is de premie welke u betaald voor een uitvaartverzekering bij DELA niet hoog.

Uitvaartverzekering voor producten en diensten

Bij DELA kunt u zich verzekeren voor de kosten en diensten van uw uitvaart. U kiest dan voor het DELA uitvaartplan. Uw nabestaanden hebben bij deze uitvaartverzekering weinig te regelen. U bepaald zelf uw wensen en aan de nabestaanden zal er hulp worden geboden. Bij het Uitvaartplan van DELA is ook een vrij te besteden geldbedrag inbegrepen. De hoogte van dit bedrag is afhankelijk welk Uitvaartplan u afsluit. Het vrij te besteden bedrag is minimaal 597 euro en maximaal 17.500 euro.
U kunt het vrij te besteden bedrag tussentijds altijd aanpassen.

Bereken uw premie

Uitvaartverzekering in geld

Bij DELA uitvaartverzekeringen kunt u ook kiezen voor een uitvaartverzekering in geld. Bij DELA UitvaartPlan in Geld zullen de nabestaanden een geldbedrag ter beschikking krijgen waarmee uw uitvaart verzorgd kan worden. Deze uitvaartverzekering is zeer geschikt voor een uitvaart in het buitenland. U kunt het DELA UitvaartPlan in Geld ook gebruiken als aanvullende verzekering op uw bestaande uitvaartverzekering. Bij een DELA UitvaartPlan stijgt de waarde van de uitvaartverzekering automatisch mee als de uitvaartkosten stijgen.

U moet er wel rekening mee houden bij het bepalen van het geldbedrag dat de vaste diensten niet zijn verzekerd.

Op de website van DELA kunt u precies zien welk pakket het beste bij uw wensen zal aansluiten. U kunt dan zelf bepalen welke uitvaartverzekering van DELA u het beste kunt afsluiten. U heeft bij DELA de keuze uit onderstaande pakketten:

  • Dela UitvaartPlan Basis
  • Dela UitvaartPlan Plus
  • Dela UitvaartPlan Flexibel
  • Dela UitvaartPlan Geld

Duurzame uitvaart bij DELA

Bij Coöperatie DELA heeft u een ruime keuze als u voor een duurzame uitvaart kiest. Coöperatie DELA heeft zelfs een eigen natuurbegraafplaats waar u zich kunt laten begraven. U kunt bij DELA altijd terecht voor een duurzame begrafenis of crematie.

Bereken uw premie