BudgetUitvaartPolis

Bent u op zoek naar een goedkope uitvaartverzekering? Dan is de BudgetUitvaartPolis wellicht iets voor u. Een uitvaartverzekering welke alles dekt tegen een lage premie afsluiten dat is iets waar u naar op zoek bent. BudgetUitvaartPolis is opgericht in 2014 en is onderdeel van Algemeen Belang Verzekeringen, welke weer deel uit maakt van coöperatie DELA. Bij BudgetUitvaartPolis regelt u alles omtrent uw uitvaartverzekering online, hierdoor kan de premie laag gehouden worden. Het deskundig personeel van BudgetUitvaartPolis staat wel voor u klaar voor al uw vragen welke u via de mail aan hen kunt stellen.

Top 3 uitvaartverzekeringen

 • Geldbedrag + Uitvaartverzorger
 • Complete uitvaart
 • Geldbedrag vrij besteedbaar
 • Kinderen tot 18 jaar gratis

Verzekerd bedrag

€9.500,-
Dienstenpakket €2.500 + €7.000 vrij te besteden
Ander verzekerd bedrag?

7,36
Premie per maand

 • Geldbedrag vrij besteedbaar
 • Altijd aanpasbaar
 • Kinderen tot 25 jaar verzekerd met korting

Verzekerd bedrag

€9.500,-
Dienstenpakket €6.750 + €2.750 vrij te besteden
Ander verzekerd bedrag?

9,22
Premie per maand

a.s.r.
 • Geldverzekering
 • Kinderen tot 18 jaar gratis
 • Vrije keuze uitvaartverzorger

Verzekerd bedrag

€9.500,-

€ 10,88
Premie per maand

Twenthe
 • Natura sommen
 • Vrije keuze uitvaartverzorger
 • Kinderen tot 18 jaar gratis

Verzekerd bedrag

€9.500,-

€ 12,44
Premie per maand

 • Geldbedrag vrij besteedbaar
 • Geld verzekering

Verzekerd bedrag

€9.500,-
9.500 vrij te besteden
Ander verzekerd bedrag?

12,48
Premie per maand

DLE
 • Geldverzekering
 • Geldbedrag vrij besteedbaar
 • Termijn: Levenslang

Verzekerd bedrag

€9.500,-

€ 14,92
Premie per maand

BudgetUitvaartPolis

U wilt natuurlijk ook dat nadat u komt te overlijden alles goed is geregeld ten aanzien van uw uitvaart. U wilt uw nabestaanden niet met de kosten van uw uitvaart achter laten. Er zal dus een uitvaartverzekering afgesloten moeten worden. Veel mensen stellen het afsluiten van een uitvaartverzekering uit vanwege de kosten. Bij BudgetUitvaartPolis is de premie erg laag waardoor het voor iedereen mogelijk is om een uitvaartverzekering af te sluiten. U bent al verzekerd tegen de kosten van uw uitvaart voor €1.96 per maand! Kinderen zijn tot hun 18e jaar gratis meeverzekerd.

Kosten uitvaart
U kunt de uitvaart zo duur en uitgebreid maken als dat u zelf wilt. Als u een budget uitvaart wenst dan kan dit tegenwoordig al voor €4000,- maar gaat u voor een uitgebreide uitvaart dan loopt dit bedrag al snel op richting de €15.000,- en natuurlijk zit er ook nog genoeg tussen in gelukkig.

Berekenen van de premie
Als u bij BudgetUitvaartPolis een uitvaartverzekering wilt afsluiten dan kunt u zelf de premie online berekenen. Alles bij BudgetUitvaartPolis doet u online dit is zoals we al schreven ook de reden dat de premie zo laag gehouden kan worden. Als u eenmaal de uitvaartverzekering heeft afgesloten dan profiteert u de rest van uw leven van de lage premie van deze uitvaartverzekering.

Welk soort uitvaartverzekering?

U heeft in Nederland de keuze uit meerdere soorten uitvaartverzekeringen. Bij de ene uitvaartverzekering verzekerd u zich tegen de kosten van de diensten en producten voor uw uitvaart. U kunt er ook voor kiezen om een kapitaal op te bouwen en dit uit te laten keren na uw overlijden. Hiervoor is de kapitaal verzekering. Bij BudgetUitvaartPolis kunt u alleen de natura sommenverzekering afsluiten.

Wat is een natura sommenverzekering?
Bij BudgetUitvaartPolis kunt u alleen de natura sommenverzekering afsluiten, maar wat houdt deze verzekering in? Met de natura sommenverzekering kiest u een bepaald bedrag waarvan u denkt dat deze de kosten van uw uitvaart zal dekken. De kosten welke de nabestaanden maken voor uw uitvaart kunnen zij declareren tot aan de hoogte van dit bedrag. U zit op deze manier niet vast aan diensten welke zijn vastgelegd in de voorwaarden van een natura uitvaartverzekering. De nabestaanden hebben dus de vrijheid om uw uitvaart helemaal naar uw wensen te regelen. Mocht u besluiten een natura sommenverzekering bij BudgetUitvaartPolis af te sluiten dan zullen wel alleen de kosten welke gemaakt zijn voor de uitvaart vergoed worden.

Uitvaartkostencalculator
U moet bij het afsluiten van de uitvaartverzekering al het bedrag opgeven waarvoor u zich wilt verzekeren. U zult waarschijnlijk niet weten wat de werkelijke kosten zijn van uw uitvaart. Daarom kunt u de uitvaartkostencalculator gebruiken welke op de website van BudgetUitvaartPolis staat. Hiermee kunt u aangeven wat uw uitvaartwensen zijn zodat u te weten komt wat de kosten hiervoor zijn en voor welk bedrag u zich zult moeten verzekeren.

Om de kosten laag te houden geven ze bij BudgetUitvaartPolis geen advies over welke uitvaartverzekering het beste bij u past. Maar door de handige uitvaartkostencalculator op de website kunt u hier zelf snel genoeg achter komen en zo bespaart u geld op uw premie. U beantwoordt een paar vragen en met enkele muisklikken komt u erachter wat de uitvaartverzekering is welke bij u past. U kunt zich al verzekeren voor €1.96 per maand! Voor dit bedrag laat u uw nabestaanden niet achter met de kosten van uw uitvaart, want dat wil natuurlijk niemand.