Achmea uitvaartverzekering

U wilt een uitvaartverzekering bij Achmea (Avéro) afsluiten? Tegenwoordig kunt u zich niet meer verzekeren tegen de uitvaartkosten bij Achmea. Voor een nieuwe verzekering kunt u terecht bij de verzekeraars DELA, Monuta of a.s.r.

Hoewel er geen nieuwe uitvaartverzekeringen meer aangeboden worden, blijven bestaande polissen gewoon doorlopen. Ontdek hoe u uw premie kunt aanpassen, de begunstiging kunt wijzigen en waar u terecht kunt voor financiële ondersteuning.

Achmea uitvaartverzekering

Contact

Hoofdkantoor:
Handelsweg 2
3707 NH Zeist

Postadres:
Postbus 866
3700 AW Zeist

Over Achmea (Avéro)

Achmea, opgericht in 1811 in het Friese Achlum, is een van de grootste verzekeringsgroepen in Nederland. Het bedrijf bedient meer dan 10 miljoen klanten en biedt een breed scala aan verzekeringen en financiële diensten aan.

Bekende merken onder Achmea zijn Zilveren Kruis, Centraal Beheer, Interpolis, FBTO en De Friesland. Achmea biedt onder andere zorgverzekeringen, autoverzekeringen, woonverzekeringen en levensverzekeringen aan​.

Internationaal is Achmea actief in landen zoals Australië, Canada, Griekenland, Slowakije en Turkije, met merken zoals Achmea Australia, Eureko Sigorta, Interamerican, Onlia en Union​.

Met meer dan 14.000 medewerkers in Nederland en 2.500 in het buitenland, is Achmea een belangrijke speler in de verzekeringsbranche. Het bedrijf streeft naar innovatie en duurzaamheid en zet zich in voor financiële zekerheid en gemoedsrust voor haar klanten.

Achmea (Avéro) uitvaartverzekering

Het afsluiten van een uitvaartverzekering bij Achmea is niet meer mogelijk, maar u kunt terecht bij een van de vele alternatieven die er in Nederland aangeboden worden. Als u al een uitvaartverzekering had afgesloten bij Achmea dan zal deze uiteraard gewoon doorlopen en uitkeren na overlijden.

Premie aanpassen

Doordat de bestaande uitvaartpolissen actief blijven kunt u bijvoorbeeld de premie aanpassen, uw adres wijzigen of andere aanpassingen online doorvoeren.

Begunstiging aanpassen

Met de begunstiging kunt u vastleggen wie recht heeft op de uitkering van de verzekering. Als u de begunstiging van de uitvaartverzekering wilt aanpassen dan kunt u dit nog altijd regelen.

Verzekering beëindigen

Als u de verzekering wilt beëindigen dan is dit natuurlijk ook mogelijk. U kunt daarna overstappen naar een andere uitvaartverzekeraar.

Alternatieven voor de Achmea uitvaartverzekering

Goede alternatieven zijn de uitvaartverzekeringen van DELA, Monuta en a.s.r. DELA en Monuta zijn niet alleen verzekeraar, maar ook uitvaartondernemer, dit houdt in dat uw nabestaanden minder hoeven te regelen voor de uitvaart. Deze verzekeraars bieden ook de voordeligste uitvaartverzekeringen aan.

Uitvaartverzekering afsluiten