Uitvaartverzekering meerdere personen

De meeste mensen sluiten een uitvaartverzekering voor één persoon af. Maar het kan ook voordelen opleveren als u een uitvaartverzekering voor meerdere personen afsluit. De meeste mensen weten niet dat het ook anders kan. Het kan voordeliger en makkelijker zijn om u en uw partner te verzekeren tegen de kosten van een uitvaart op een gezamenlijke polis. Als u ook de kinderen wilt meeverzekeren dan zult u de voorwaarden van uw uitvaartpolis er even op moeten nalezen.

Bij de meeste uitvaartverzekeraars kunt u de kinderen tot hun 18e jaar gratis meeverzekeren. Leest u hiervoor dus even goed de polisvoorwaarden door u kunt zo een hoop geld besparen en uw kinderen zijn meteen goed verzekerd.

Persoonlijke wensen uitvaart

Als u een uitvaartverzekering voor meerdere personen wilt afsluiten dan zult u wel rekening moeten houden met de persoonlijke wensen van de verzekerde personen. De polis zal dus in meerdere delen opgesplitst moeten worden. Het kan zo zijn dat u en uw partner verschillende wensen hebben met betrekking tot de uitvaart.

Als u begraven wenst te worden en uw partner kiest voor een crematie dan is het verstandig dit zo vroeg mogelijk vast te leggen.

Premie uitvaartverzekering

Een uitvaartverzekering afsluiten voor meerdere personen is dan wel makkelijker maar u moet ook kijken of het ook voordeliger is. De totale premie gaat natuurlijk omhoog maar is deze polis dan goedkoper dan dat u per persoon een individuele uitvaartverzekering zou afsluiten? Buiten dat u het voordeel heeft dat u in het vervolg maar met één contactpersoon van de uitvaartverzekeraar te maken heeft zou het ook mooi meegenomen zijn als u minder premie betaald.

Vergelijken

Mocht u nog geen uitvaartverzekering hebben afgesloten en u wilt een uitvaartverzekering voor het hele gezin afsluiten dan is het verstandig om goed te vergelijken.

Bij het vergelijken kunt u meteen kijken of de kinderen gratis zijn meeverzekerd en of het voor uw gezin nog andere voordelen oplevert als u een verzekering afsluit voor het hele gezin. Als u vragen heeft dan kunt u altijd bellen met de desbetreffende uitvaartverzekeraar.

Neem vooral de tijd als u zich gaat oriënteren voor een nieuwe verzekering, de meeste mensen sluiten een uitvaartverzekering maar eenmaal in hun leven af. Het zou dan wel zo fijn zijn als u dit doet bij een uitvaartverzekeraar waar u een goed gevoel bij heeft.

Monuta

9.0

Monuta beoordeling

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

7,36 p/m

DELA

9.0

DELA beoordeling

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

9,22 p/m

a.s.r.

8.3

a.s.r. beoordeling

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

10,88 p/m

DLE

8.6

DLE beoordeling

Verzekerd bedrag

€9.500

Leeftijd

28-jarige

14,92 p/m