Uitvaartverzekering op maat

Wilt u een uitvaartverzekering op maat of een standaard uitvaartverzekering afsluiten? Mogelijk dat u hier nog niet over hebt nagedacht. Een uitvaart is nou niet iets waar veel mensen vaak aan zullen denken. Het is echter wel eens goed om na te denken over uw uitvaart. Mocht het zo zijn dat u veel aanvullende wensen heeft dan is het wellicht verstandig om een uitvaartverzekering op maat af te sluiten.

Standaard uitvaartverzekering

Bij een standaard uitvaartverzekering hoeft u niet meteen te denken dat de uitvaart extreem sober zal zijn. Bij een gemiddelde uitvaart is er genoeg meeverzekerd ondanks dat dit onder een standaard verzekering valt. De meeste verzekeraars bieden veel keuzemogelijkheden waardoor een standaard uitvaartverzekering al snel op een verzekering op maat gaat lijken. Het ligt er wel aan bij welke verzekeraar u een uitvaartverzekering gaat afsluiten. Wat bij de ene verzekeraar standaard is dat hoeft bij de andere weer niet zo te zijn.

Uitvaartverzekeringen vergelijken

Als u een standaard verzekering gaat afsluiten dan heeft u al de keuze of u een sobere of een uitgebreide uitvaartverzekering wil afsluiten. Als u voor een uitgebreide verzekering kiest dan zitten daar al veel producten en diensten bij. Door de uitvaartverzekeringen te vergelijken komt u er snel achter waar u de verzekering kunt afsluiten welke aan uw wensen voldoet. Als u een kapitaal verzekering afsluit dan heeft u ook al veel keuze met betrekking tot uw uitvaart.

Bij een kapitaal verzekering waar er een kapitaal zal worden uitgekeerd is het anders geregeld dan bij de natura verzekering waar u zich voor de producten en diensten voor uw uitvaart verzekerd. Bij het vergelijken van de uitvaartverzekeringen kunt u de websites van de verzekeraars zoals DELA, Monuta en Yarden bezoeken en aan de hand hiervan een uitvaartverzekering afsluiten.

Uitvaartverzekering op maat afsluiten

Er zijn genoeg mogelijkheden om een uitvaartverzekering op maat af te sluiten. Bij een dergelijke verzekering kunt u zelf aangeven wat u wenst. Als u geen specifieke wensen heeft dan kunt u zich ook nog laten adviseren. Aan de hand van dit advies komt naar voren of u een standaard uitvaartverzekering kunt afsluiten of dat voor u een uitvaartverzekering op maat meer bij u past. Een verzekering op maat zal wel wat duurder zijn dan de standaard verzekering.

Welke uitvaartverzekering u ook afsluit, wij raden altijd aan om voor dat u dit doet alles goed op papier te zetten. Door uw wensen op papier te zetten weet u welke uitvaartverzekering u het beste kunt afsluiten en dit voorkomt en hoop teleurstelling.

DELA

9.0

review DELA

Verzekerd bedrag

€9.200

Leeftijd

30 jarige

9,58 p/m

Monuta

9.0

review Monuta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

11,87 p/m

Ardanta

8.3

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

13,84 p/m

PC Uitvaart

8.3

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

13,85 p/m