De vergelijkingsmodule

Om het u nog makkelijker te maken in uw zoektocht naar een geschikte uitvaartverzekering hebben wij een vergelijkingsmodule voor uitvaartverzekeringen online gezet. Deze vergelijkingsmodule voldoet aan de eisen welke door de Autoriteit Financiële Markten (AFM) worden gesteld.

Met de vergelijkingsmodule staat gemak en overzicht centraal met 3 muisklikken krijgt u een prijsindicatie van uw uitvaart te zien en aan de hand van deze prijsindicatie kunt u de uitvaartverzekeraar kiezen welke het beste bij uw wensen aansluit.

Hoe vergelijken met de module?

Bij de ontwikkeling van de uitvaartvergelijkingsmodule is er goed nagedacht hoe het voor u zo eenvoudig mogelijk moet zijn om de juiste uitvaartverzekering af te sluiten. Met onze uitvaartmodule komt u er met 3 simpele vragen achter wat de kosten van uw uitvaart ongeveer zullen zijn.

Als u op onderstaande vragen een antwoord weet dan zal onze vergelijkingsmodule niet alleen een prijsindicatie geven maar u krijgt meteen te zien waaruit deze prijs is opgebouwd. Zo ziet u bijvoorbeeld wat het kost als u begraven of gecremeerd wilt worden en wat de kosten zijn voor een kist, de bloemen en de ontvangst in de aula na afloop van uw uitvaart. Aan de hand van de prijsindicatie worden er meteen enkele verzekeraars voorgesteld waar u de gewenste uitvaartverzekering kunt afsluiten.

Verzekeraars vergelijken
De verzekeraars welke wij vergelijken op onze website zijn: DELA uitvaartverzekeringen, Monuta uitvaartverzekeringen, Yarden, Axent, Nuvema en Ardanta.

  • Wilt u begraven of gecremeerd worden?
  • Hoeveel personen verwacht u?
  • Wat sluit aan bij uw wensen?

Vergelijkingsmodule en het AFM

Zoals we al schreven voldoet onze vergelijkingsmodule uitvaartverzekeringen aan de strenge normen en eisen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Sinds 2011 staat de uitvaartbranche onder streng toezicht van het AFM, dit is voor u als consument natuurlijk goed.

Een eis van het AFM is dat een bemiddelaar geen lopende provisie over het verkochte product mag verdienen. Deze eis is opgesteld nadat er aan het licht kwam dat er een groot verschil zat tussen de provisie welke de verzekeraars uitkeerde aan de bemiddelaars, hierdoor werden er uitvaartverzekeringen verkocht welke misschien niet helemaal aan de wensen van de klant voldeden.

Gratis vergelijken
Wij waren en zijn geen bemiddelaar, op onze website heeft u alleen de mogelijkheid om de verschillende uitvaartverzekeringen te vergelijken en af te sluiten. Wij ontvangen een eenmalige vergoeding zodra u als bezoeker via onze website een uitvaartverzekering afsluit bij één van de verzekeraars welke op onze website staan. U betaald hiervoor niets extra, het vergelijken van de uitvaartverzekering is ook helemaal gratis voor u als bezoeker van onze website.

Wij hopen u met de nieuwe vergelijkingsmodule een stukje extra service en gemak te bieden en hopelijk vind u op een overzichtelijke en eenvoudige manier de uitvaartverzekering welke aan uw wensen voldoet.