Welke verzekeraar?

Hoeveel kost een uitvaart? Tegenwoordig kost een gemiddelde uitvaart rond de 8000 euro in Nederland. Een bedrag waarvoor u zich kunt verzekeren door middel van een uitvaartverzekering. Door een uitvaartvaartzekering af te sluiten weet u dat de kosten voor uw uitvaart betaald zullen worden. Uw uitvaart zal op deze manier helemaal naar uw wensen verzorgd worden en uw nabestaanden zullen niet met de kosten achterblijven.

Uitvaartverzekeraar

Bij een uitvaartverzekeraar kunt een uitvaartverzekering afsluiten. Nederland telt ongeveer zes grote uitvaartverzekeraars welke uitvaartverzekeringen aanbieden. De grote uitvaartverzekeraars van Nederland zijn: Monuta, Axent, DELA, Yarden, Ardanta en Nuvema.
Iedere uitvaartverzekeraar heeft zijn eigen voorwaarden en verzorgd de uitvaart weer net op een andere manier. Door de voor u juiste uitvaartverzekeraar te kiezen zult u de uitvaartverzekering afsluiten welke aan uw wensen voldoet. De uitvaartverzekeraars verzorgen uw uitvaart zoals u dat wenst en op een manier waardoor uw nabestaanden geen omkijken hebben met het regelen van uw uitvaart. U kunt ook altijd terecht bij de verzekeraar indien u vragen heeft over het afsluiten van een uitvaartverzekering.

Uitvaartverzekering

Als u een uitvaartverzekeraar heeft gevonden welke aan uw wensen voldoet is de volgende stap het afsluiten van een uitvaartverzekering. Wilt u een kapitaal- of naturaverzekering afsluiten? Dan zult u moeten weten welk bedrag u uit wilt laten keren als uw uitvaart geregeld moet worden. Of in het geval van de natura verzekering welke producten en diensten wilt u extra verzekerd hebben voor uw uitvaart. U kunt uw uitvaart zo uitgebreid maken als dat u zelf wilt.
En wilt u wel een bedrag uit laten keren via de kapitaal verzekering? Of wilt u dat uw nabestaanden nergens omkijken naar hebben en sluit u een natura verzekering af? Bij welke verzekeraar u de uitvaartverzekering ook gaat afsluiten, vergelijk eerst alle verzekeringen voordat u daadwerkelijk overgaat tot het afsluiten van de uitvaartverzekering.