Hoe kan ik een uitvaartverzekering afsluiten?

Een uitvaartverzekering afsluiten kunt op verschillende manieren doen. Het ligt maar net aan uw persoonlijke voorkeur hoe u een uitvaartverzekering afsluit, u kunt naar een uitvaartverzekeraar bellen of u gaat naar het kantoor van de uitvaartverzekeraar voor een persoonlijk gesprek. Maar in deze tijd is het online afsluiten van een uitvaartverzekering ook een optie waar veel gebruik van wordt gemaakt.

Uitvaartverzekering afsluiten op kantoor

Als u naar een kantoor gaat om een uitvaartverzekering af te sluiten dan kiest u voor de meest persoonlijke manier. U heeft direct contact met een medewerker van de verzekering en als u vragen heeft kunt u deze meteen stellen aan de medewerker.

Telefonisch afsluiten

Als u een uitvaartverzekering wilt afsluiten dan is er ook de mogelijkheid om dit telefonisch te doen, het voordeel hiervan is dat u persoonlijk contact heeft en u ook al u vragen kunt stellen aan de medewerker aan de telefoon. Nadat u de verzekering heeft afgesloten krijgt u de uitvaartpolis thuis gestuurd, u kunt deze op uw gemak nalezen en als er fouten in staan of u wilt de uitvaartverzekering beëindigen dan is daar altijd nog een mogelijkheid voor omdat u nog een bedenktijd heeft.

Online afsluiten uitvaartverzekering

De manier welke steeds meer toegepast wordt is het online afsluiten van een uitvaartverzekering, doordat u via internet alle uitvaartverzekeringen makkelijk kunt vergelijken is het afsluiten van de uitvaartverzekering op deze manier erg populair. U hoeft er de deur niet voor uit en u kunt online enkele offertes opvragen, nadat u deze offertes heeft ontvangen kunt u deze rustig doorlezen en op deze manier kunt u de uitvaartverzekering afsluiten welke het beste bij uw wensen aansluit.

Wettelijke bedenktijd
Het voordeel van het online afsluiten is dat u dit kunt doen wanneer het u het beste uitkomt. Ook bij het online afsluiten van een uitvaartverzekering krijgt u de polis thuis gestuurd, zodra u de polis ontvangen heeft kunt u deze op uw gemak door lezen en ook hier heeft u weer de wettelijke bedenktijd. U kunt de uitvaartverzekering dus altijd nog annuleren.

Vergelijken

Hoe u een uitvaartverzekering gaat afsluiten is dus helemaal afhankelijk van uw persoonlijke voorkeur, maar in alle gevallen zult u vooraf moeten vergelijken. Tijdens het vergelijken van de uitvaartverzekeringen is het handig als u weet wat uw wensen voor uw uitvaart zullen zijn. Aan de hand van deze wensen kunt u een keuze maken voor de verschillende soorten uitvaartverzekeringen, zo zijn er de natura uitvaartverzekering, de kapitaalverzekering en de combinatie uitvaartverzekering. Het van te voren uitkiezen van een bepaalde verzekering zal het vergelijken en afsluiten een heel stuk simpeler maken.

Monuta

Verzekerd bedrag

€8.000

Kinderen gratis

Tot 18 jaar

Premielooptijd

tot 85 jaar

€9,79

Bekijken
DELA

Verzekerd bedrag

€8.000

Kinderen gratis

Nee

Premielooptijd

Levenslang

€7,99

Bekijken
Yarden

Verzekerd bedrag

€8.000

Kinderen gratis

Tot 21 jaar

Premielooptijd

Tot 85 jaar

€9,79

Bekijken
Ardanta

Verzekerd bedrag

€8.000

Kinderen gratis

Tot 18 jaar

Premielooptijd

Tot 80 jaar

€9,73

* Bekijken
PC Uitvaart

Verzekerd bedrag

€8.000

Kinderen gratis

Tot 18 jaar

Premielooptijd

Tot 80 jaar

€9,79

* Bekijken