Heeft u een uitvaartverzekering nodig?

Het afsluiten van een uitvaartverzekering biedt een bepaalde zekerheid. De kosten van uw uitvaart worden hiermee namelijk gedekt. Aan de andere kant brengt het afsluiten van een dergelijke verzekering ook kosten met zich mee. Als u besluit een uitvaartverzekering af te sluiten dan zult u vooraf de voorwaarden moeten doornemen om te kijken wat er allemaal gedekt wordt. De grootste vraag is sluit de dekking van de verzekering aan bij de wensen van mijn uitvaart?

Sparen voor uitvaart

In Nederland is het niet verplicht om een uitvaartverzekering af te sluiten dus u kunt ook zelf geld opzij zetten en op deze manier sparen voor uw uitvaart. Als u zelf gaat sparen voor uw uitvaart dan zult u wel voldoende kapitaal moeten sparen zodat uw nabestaanden niet voor een financiële verrassing komen te staan nadat u bent overleden.

Het gemak van een uitvaartverzekering

Door een uitvaartverzekering af te sluiten heeft u het gemak dat u nergens meer omkijken naar heeft. U betaalt iedere maand de premie en u bent gedekt voor de kosten van uw uitvaart. U moet een uitvaartverzekering afsluiten waarbij u een goede dekking heeft zodat al uw persoonlijke wensen vervult worden.

Natura verzekering
Welke onderdelen er gedekt zijn dat kunt u nalezen in de voorwaarden van de desbetreffende verzekering. U kunt hierin zien hoeveel volgauto’s of welk type kist er in de verzekering zijn opgenomen. Als u een natura verzekering heeft afgesloten zult u hier goed naar moeten kijken. Met de natura verzekering verzekert u zich namelijk voor de producten en diensten voor uw uitvaart. Het is daarom goed te weten wat er allemaal is meeverzekert.

Als u namelijk bent onderverzekerd dan zullen uw nabestaanden voor de extra kosten moeten opdraaien.
Dus om een antwoord op de vraag te geven, heeft u een uitvaartverzekering nodig? Kunnen wij antwoorden dat het verstandig is om een uitvaartverzekering af te sluiten. Uw nabestaanden draaien op deze manier niet voor de kosten van uw uitvaart op. En als u op jonge leeftijd een uitvaartverzekering afsluit dan is de premie ook nog vrij laag.

Bovendien geeft het een veilig gevoel als u zich verzekerd heeft voor de kosten van uw uitvaart. U moet er rekening mee houden dat een uitvaart tegenwoordig al snel €7000,- kost. Een behoorlijk bedrag welke ook ieder jaar zal stijgen.

Monuta

9.0

review DELA

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

11,87 p/m

DELA

9.0

review DELA

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

12,44 p/m

Ardanta

8.3

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

13,84 p/m

PC Uitvaart

8.3

review Ardanta

Verzekerd bedrag

€9.000

Leeftijd

30 jarige

13,85 p/m