Ali B in reclame Yarden

Waar Adelheid Roosen in de vorige reclame van Yarden te zien was heeft deze uitvaartverzekeraar nu Ali B weten te strikken om Yarden te promoten. Ali B verteld in een persoonlijk verhaal over afscheid en de dood.

Ali B en zijn vader kwamen net voordat zijn vader overleed dichter bij elkaar. In de 4 dagen voor de dood van zijn vader kon Ali B de uitvaartwensen van zijn vader vervullen. ‘Zolang mijn verhaal maar 100 procent puur is, sta ik erachter.’ zei Ali B over de reclame. Hij verteld dat het belangrijk is om de uitvaartwensen te bespreken met een dierbare.

De dood bespreekbaar maken

Maak de dood bespreekbaar en koester uw dierbaren, dat is de boodschap van deze reclamecampagne. Na een overlijden van een dierbare breekt er voor de nabestaanden een moeilijke en emotionele periode aan. Het zou fijn zijn als de persoonlijke wensen van een overledene al bij leven zijn vastgelegd of zijn besproken. Dit maakt het voor de nabestaanden een stuk makkelijker en zo kunnen zij rouwen om de dierbare die is overleden.

Als de uitvaartwensen vastgelegd zijn of in ieder geval bekend zijn bij de nabestaanden dan krijgt de overledene een passende uitvaart. Een uitvaart zoals die door deze persoon zelf is bedacht. Allereerst is het belangrijk om een uitvaartverzekering af te sluiten die bij u past.

Bereken uw premie

Uitvaartwensen vastleggen

Bij Yarden is het vastleggen van uw uitvaartwensen simpel te regelen. op de website van deze verzekeraar kunt u een uitvaartwensen formulier downloaden en/of meteen een afspraak maken met een uitvaartconsulent. Als u een afspraak maakt om uw uitvaartwensen vast te leggen dan komt er een uitvaartconsulent van Yarden kosteloos bij u thuis om alles met u te bespreken. U kunt er ook voor kiezen om naar een kantoor van Yarden bij u in de buurt te gaan en daar uw uitvaartwensen te bespreken.

Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering

Als u een uitvaartverzekering wilt afsluiten welke flexibel is en welke u helemaal kunt aanpassen aan uw persoonlijke wensen dan is de Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering een goede verzekering voor u. Voor een premie vanaf € 1,99 per maand bent u goed verzekerd tegen de kosten van uw uitvaart.

Bij deze uitvaartverzekering bepaald u zelf hoe het opgebouwde kapitaal wordt uitgekeerd. Kinderen tot 21 jaar zijn gratis meeverzekerd. De Mijn Laatste Wensen uitvaartverzekering staat bekend om zijn flexibiliteit. Zo kunt u tussentijds het verzekerd bedrag verhogen of verlagen. Bij het afsluiten hoeft u maar 3 simpele gezondheidsvragen te beantwoorden.

Bereken uw premie